Velgørenhed Net-a-porter fejrer Kvindernes Internationale Kampdag med t-shirt-kollektion designet af seks kvindelige topdesignere

Foto: PR

Net-a-porter må vist siges at være en af verdens mest kendte og velassorterede luksus-webshops.

Over 800 designere er repræsenteret på de digitale bøjlestænger, og i mere end 10 år har webshoppen leveret tøj, sko og accessories til modeglade kvinder verden over.

Og netop kvinderne skal i fokus med Net-a-porters nyeste tiltag.

For at fejre Kvindernes Internationale Kampdag, den 8. marts 2019, er Net-a-porter teamet op med seks internationale kvindelige designere, som hver især har skabt deres bud på en statement-t-shirt, der repræsenterer female power og mod.

De seks designere er: Victoria Beckham, Isabel Marant, Alexa Chung, Ellery, Rosie Assoulin og Perfect Moment.

Læs også: Mytheresa sælger personligt donerede items fra designerne bag Gucci, Prada og Dior – se de 21 items her.

De seks t-shirts kommunikerer alle female power, men alligevel er de vidt forskellige. Alexa Chungs bud er en klassisk printet t-shirt med teksten ”Divine feminine”, mens Victoria Beckham har pyntet sin version med det solidariske budskab ”I am her” – endda i sin egen håndskrift. Isabel Marant, der skaber tøj til den selvsikre, men legesyge kvinde siger slet og ret: ”You Go Girl”.

Foto: PR

Alt overskuddet fra salget går til organisationen, Women for Women International. Her hjælper man kvinder, der har overlevet krig i deres hjemland med at genopbygge livet.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

”Vi er meget begejstrede for endnu engang at kunne støtte det humanitære arbejde, som Women for Women International laver via samarbejdet med de seks talentfulde, kvindelige designere. Det er en ære, at vi får muligheden for at hjælpe de stærke kvinder, som organisationen støtter. Arbejdet i Women for Women International er en fantastisk hyldest til søsterskabet, og vi er stolte af at stå sammen med dem i fejringen af Kvindernes Internationale Kampdag”, siger Net-a-porters præsident, Alison Loehnis.

Priserne starter fra 725 kroner, og du kan se de seks t-shirts - der alle sættes til salg den 8. marts 2019 - i galleriet herunder:

Net-a-porter fejrer Kvindernes Internationale Kampdag med t-shirt-kollektion designet af seks kvindelige topdesignere

Relaterede artikler