CPHFW Ganni teamer op med 66° North i SS19-kollektionen

Foto: GANNI

Torsdag d. 9. august 2018 samlede modebranchen sig atter til et af Copenhagen Fashion Weeks mest ventede shows. I en hal på Refshaleøen, omgivet af Ganni-labeled containere fyldt med Det Kongelige Teaters historiske scenografi, manifesterede Ganni sig endnu engang som et brand af international kaliber. 

Kollektionen, der indebar 30 forskellige looks, kombinerede feminine blondekjoler med vindjakker, som er et resultat af samarbejdet med det over 90 år gamle islandske outerwear brand 66° North.

Læs også: Sådan blev Ganni til de internationale it-pigers yndlingsbrand.

Kreativ direktør Ditte Reffstrups vision for kollektionen var at fange følelsen af dansk sommer i skoven omgivet af gode venner.

Reffstrup, der tidligere har navngivet brandets kunder Ganni Girls, var også denne gang inspireret af de københavnske piger og særligt deres måde at sammensætte tøjet på: ”Lidt ligesom når du hiver tøj ud af en rygsæk, det er uforudsigeligt”, udtalte den kreative direktør.

Og netop rygsækken og naturen har floreret i tankerne i forbindelse med tilblivelsen af kollektionen og udendørsbeklædningssamarbejdet med 66° North:

Når det er sommer i Danmark, har du bare lyst til at være i naturen med gode venner. Når sommerens ende nærmer sig, har du lyst til at bosætte dig i skoven”, udtalte Ditte Reffstrup.

Reffstrup-parret, der i december 2017 solgte 51% af GANNI til kapitalfonden L Catterton, formåede endnu engang at skabe et spekatulært show. Dette kom til udtryk i kollektionen såvel som i modelcastet, der blandt andre bestod af svenske Scarleth Amelia Castillo, israelske Dorit Revelis og danske Mona Tougaard.

Alt sammen gik for alvor op i en højere enhed, da finalen løb af stablen til tonerne af Nirvanas Smells Like Teen Spirit, hvor pigerne dansede og jublede ud af scenen. 

Hvis du, ligesom os, har fået lyst til at bosætte dig i skoven, så gør det iført en af de superseje jakker eller veste fra Ganni samarbejdet med 66° North. Kollektionen vil være tilgængelig fra midten af marts 2019, og her på ELLE-redaktionen kan vi næsten ikke vente!

Scroll i galleriet nedenfor og se de 30 perfekt stylede looks fra gårsdagens Ganni-show.

GANNI S/S 2019

Relaterede artikler