Bæredygtig påklædning Lej sommerens festlooks fra By Malene Birger

Foto: By Malene Birger

Det er slut med at købe en kjole (eller noget som helst andet), som du kun bruger en enkelt gang. Dine køb skal være bæredygtige, og ellers skal de slet ikke være.

Men hvad gør du så, når du står overfor sommerens bryllupssæson? Du vil gerne have en flot, måske endda lang kjole på, som du ved, du kun får brugt den ene gang.

Svaret er simpelt. Du lejer.

”Måden, hvorpå folk shopper, ændrer sig. De er mere opmærksomme på miljøhensyn end nogensinde før – og vi vil være sikre på, at vi tager de her nye vaner med i vores overvejelser. Vi har allerede en hel garderobe af kjoler, der er perfekte til events: hvorfor ikke dele dem på en måde, der er genanvendelig og sjov”, siger kreativ direktør hos By Malene Birger, Mathilde Top Mader. 

Og som sagt så gjort.

Fra midten af maj 2019 vil der inkorporeres en knap på By Malene Birgers hjemmeside, som sender dig direkte videre til brandets udvalg hos tøjudlejningsplatformen, Continued.

Herfra vil du have mulighed for at booke dit outfit, som dernæst vil blive sendt hjem til din dør. Når festlighederne er overstået (og du er blevet badet i komplimenter for din nye kjole), sender du den retur igen.

Du kan både leje festkjoler med palietter og skarpte suits, når By Malene Birger teamer op med Continued.  Foto: By Malene Birger

Du kan både leje festkjoler med palietter og skarpte suits, når By Malene Birger teamer op med Continued. 

”I vores rejse på at blive mere bæredygtige giver det bare mening at samarbejde med innovative virksomheder som Continued” ,fortæller Mathilde Torp Mader, og studier viser da også, at 40% af en gennemsnitlig garderobe i 2022 vil være bygget op på genanvendt mode.

Læs også: 9 ord du skal kende om bæredygtig shopping.

Tøjudlejning er altså den ideelle måde at forene interessen for mode og bæredygtighed.

Udover det bæredygtige element er økonomien i initiativet også værd at have med i sine overvejsler. Det kan jo som bekendt hurtigt løbe op, når du skal ud og finde kjoler til alle sommerens bryllupper, men via By Malene Birgers samarbejde med Continued kan du leje en kjole for mellem 300 og 1.000 kroner.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Sortimentet vil bestå af unikke pieces, der tæller alt fra klassiske kjoler til skarpe suits og eksklusive arkivskatte. Og hvis du allerede nu bliver i tvivl om, hvad du skal booke, er der gode nyheder! 

Onsdag den 15. maj 2019 holder By Malene Birger nemlig et pop-up event, hvor du kan sippe drinks, mens du prøver udvalget af "Rent the Look"-kollektionen, hvor du også vil have mulighed for med det samme at booke dit festoutfit. Pop-uppen bliver holdt hos Atelier September på Gothergade 30 i det indre København og er åben fra kl. 11:00-18:00.

Du kan også allerede nu smugkigge i By Malene Birgers "Rent the Look"-kollektion. Vi har nemlig samlet hele kollektionen, der kommer til udlejning i maj 2019, i galleriet herunder:

Lej forårets festlooks hos By Malene Birger

 

 

Relaterede artikler