Nyt magasin Nyt ELLE Decoration på gaden nu

Foto: Anders Schønnemann

Jul og nytår er veloverstået og det er tid til at rette blikket fremad og stille skarpt på, hvad der er værd at holde øje med i 2019. I det nye ELLE Decoration bliver du klædt på med alt det bedste interiørscenen har at byde på netop nu. Vi sætter spot på de vigtigste tendenser og præsenterer dig for, hvilke strømninger, designere, møbler og farver, du skal lade dig inspirere af og indrette med. Du kan også blive klogere på tidens nye buzzword; ikigai. Begrebet er hentet i den japanske kultur, og er et kærkomment opgør med stress og jag, overforbrug og ubalance. Trin for trin guider vi dig til, hvordan du opnår en bedre balance i tilværelsen og får indrettet dit hjem og liv på en sådan måde, at der er tid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget for dig.

Der er også masser inspiration at hente i de ultra-æstetiske boliger, der præsenteres i dette nummer af ELLE Decoration. Selvom boligerne spænder vidt, og byder på alt fra et luksuriøst byhus i Sydney til en farverig lejlighed på Frederiksberg, har de alle det til fælles, at æstetikken og farvevalgene er særdeles gennemførte. Hver og én af de boliger, vi har besøgt, fortolker på forskellig vis kunsten at indrette med farver. En anden, der også har fuldstændigt styr på farverne, er talentfulde Josephine Akvama Hoffmeyer, som står bag farve- og flisebrandet File Under Pop. I et stort interview lukker hun os ind i sit inspirerende univers og løfter sløret for sit næste projekt, som du skal gøre dig selv den tjeneste at opleve i Milano.

Du får også lov til at komme med ind i de inderste gemakker, når vi viser tre stilsikre kvinders bud på det gode soveværelse.

Endeligt har vi fundet intet mindre end 172 lækre designfund, der hjælper dig på vej til at sætte den helt rette stemning i dit hjem.

Det er alt sammen i det nye ELLE Decoration, der er på gaden nu – sammen med ELLE.

God læselyst.

 

Relaterede artikler