Nyt magasin ELLEs juninummer er på gaden

Foto: Frederik Lentz Andersen

I ELLEs juninummer, der er på gaden den 27. maj, kan du møde 28-årige, danske Veneda Carter, der er stylist for Kim Kardashian og Kanye West - og så skal hun være mor for første gang om ganske kort tid. I ELLE fortæller hun ærligt, i et stort interview, om angst og anerkendelse. 

Læs også: Se traileren: ’The Hills’ vender tilbage med ny sæson

Modeteamet tager dig med til Middelhavet i en af månedens modeserier, og guider dig til de allerbedste sommerfund lige nu: sommersuits, badedragter, stråtasker og klipklapper med hæl. Og så sætter ELLE fokus på hvorfor tv-serier er vores nye, store kilde til modeinspiration. 

I månedens magasin kan du også komme under huden på fem kvinder, der ærligt fortæller om at starte helt forfra i deres liv – både når det angår opbrud, fødsel, ny virksomhed, skilsmisse og karriereskift. En af kvinderne, du kan møde, er 41-årige Maria Barfod, der er nyskilt og er ved at finde frem til at elske sig selv.

Skønhedssiderne opdaterer dig på 9 skønhedsmærker, du skal kende lige nu og skønhedsredaktøren har fundet sine 10 junifavoritter til dig. Kunsthistorier Bente Scavenius giver i ELLE sine bedste råd til, hvordan man køber kunst. 

Du kan tage et kig indenfor hos manden bag Tableau, Julius Værnes Iversen, der omgiver sig med farver, blomster og kunst. Rejs også med ELLE til solskinsøen Bornholm, og få tips til alt det du skal se, spise og shoppe på øen.

Læs også: Johannes favoritter: 10 items til et cool sommerlook med denim i fokus

Alt det og meget mere får du i månedens magasin. I galleriet herunder kan du få et smugkig på, hvad du får med i ELLE i denne måned.

God læselyst!

ELLEs juninummer er på gaden - smugkig i det her

Læs også: Her er sommerens 10 største tasketrends

Relaterede artikler