Foto: PR
Mode

ELLE har mødt Gigi Hadid i København: Se video-interviewet her

af Rose Maria Boelsmand 17/10/2017
Hvem er Gigi? Det svarer Gigi Hadid selv på i dette videointerview, som ELLE lavede verdens største it-girl, da hun besøgte København i efteråret for at præsentere sin tredje TommyxGigi kollektion for Tommy Hilfiger. Se videoen her!

Hvis der er én pige, der formår at skabe opmærksomhed på alt, hvad hun foretager sig, så er det Gigi Hadid. Den 22-årige amerikanske model og it-girl har en helt unik evne til at levere lige det, vi alle drømmer om: Jetset-liv; #friendshipgoals med Kendall Jenner; en succesfuld modelkarriere; og en all-american-sweetheart-attitude, der bringer hende i øjenhøjde med sine fans. Og dem har hun mange af!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det oplevede København ved selvsyn, da Gigi-feberen racede en lørdag i september, hvor Miss Hadid landede i den danske hovedstad for at promovere sin nyeste TommyxGigi kollektion for Tommy HIlfiger. Omkring Magasin på Kongens Nytorv i København, som Gigi skulle besøge, flokkedes tusindvis af håbefulde fans for at få et glimt af den smukke model IRL - og måske i håbet om at få et billede med The Queen of Selfies.

Og om Gigi leverede? Ja! Grunden til at Gigi er så populær er nemlig ikke blot fordi hun ser godt ud og har en (lad os bare indrømme det) perfekt krop. Hendes popularitet skyldes nemlig i mindst ligeså høj grad, at hun er der for sine (mange!) fans hele vejen. Til ELLE sagde hun, da vi mødte hende under besøget i København: "Mine fans er rockstjerne! De er for vilde!" Og det er helt tydeligt, at hun mener, det hun siger, for mens hun gik op ad løberen, der førte ind til scenen i Magasin, hvor hun skulle interviewes foran publikum, gav hun sig tid til at stoppe op og sige hej til sine danske beundrere og tage billeder sammen med dem. Respekt, Gigi!

Læs også: #TommyxGigi: Her er Gigi Hadids nye kollektion for Tommy Hilfiger

Da vi havde mere ro omkring os, spurgte vi Gigi ind til hvordan det var, at så mange mennesker altid møder op for at se hende:

"Det er stadig helt surrealistisk for mig, og jeg tror adrig helt at jeg når frem til et mentalt sted, hvor det giver mening for mig, Men jeg er vildt taknemmelig [for anerkendelsen], men for at være helt ærlig er det ikke altid at jeg forstår, hvorfor der er så mange mennesker. Men det er awesome, og jeg er helt overvældet af det," siger Gigi Hadid til ELLE.

Og Gigis fans havde bestemt også noget at møde op for: Nemlig den nye TommyxGigi kollektion, der er Gigi Hadids tredje kollektion for Tommy Hilfiger. Efterårskollektionen der blev vist i London i september, og som er i butikkerne nu, er inspireret af de arkiv-pieces fra de gamle Tommy Hilfiger kollektioner, og der er masser af Rockstar-attitude at hente i kollektionen, hvilket jo er et perfekt match for Gigis fans, der jo i hendes øjne er total rockstars!

I videoen nedenfor kan du se ELLEs eksklusive interview med Gigi, hvor hun fortæller om sine yndlings-pieces fra kollektionen, hendes favoritlook og ikke mindst høre om, hvem Gigi er, når kameraet er slukket. Se med!

I galleriet har vi samlet et udvalg af den nye kollektion samt alle de cool kampagnebilleder af Gigi Hadid, hvor hun på et af dem er sammen med sin mor Yolanda Hadid.

Psst... Kollektionen er både tilgængelig i Tommy Hilfiger butikker og online!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her