Dagens bedste nyhed: Chanel åbner to butikker i Danmark

Dagens bedste nyhed: Chanel åbner to butikker i Danmark
Foto: All Over Press

Det er ikke mere end 24 timer siden, at det franske modehus over dem alle, Chanel, lukkede Paris Fashion Week med det mest overdådige SS18-show, hvor Kejser Karl havde forvandlet Grand Palais til Niagara Falls og de langbenede modeller fremviste en smuk kollektion med referencer til det våde terræn med regnhatte og regnstøvler i bedste Coco-stil.

Og nu kan modehuset så løfte sløret for endnu en nyhed - og endda en, der er særligt henvendt til København og alle de danske fashionistaer.

Læs også: Her er den nye it-taske fra Chanel

Det franske modehus har nemlig hørt vores bønner og netop offentliggjort, at de åbner intet mindre end to butikker i Danmark.

De to butikker vil begge blive placeret i København, hvor den ene vil være en Chanel-butik med tøj, accessories og naturligvis tasker, mens den anden bliver en del af Illums eksklusive beauty-univers i stuen i form af en Chanel Fragrance & Beauty butik.

Chanel-butikken får adresse på Kongens Nytorv 28 tæt på D'Angleterre og åbner til foråret 2018, mens Chanel-butikken i Illum allerede åbner dørene i efteråret 2017.

Se også: Så meget er Chanles klassiske 2.55  'Flap Bag' steget i værdi

Københavns status som en modeby er for alvor blevet slået fast efter, at store modehuse som Balenciaga, Saint Laurent, Prada og senest Hèrmes har åbnet Flagship Stores i København, og med nyheden om Chanel i København er der ikke tvivl længere.

København er på alle måder en international storby - og vi elsker det! 

... Og så er der vist ikke andet at sige end: Bienvenue Chanel! 

 

Relaterede artikler