Her er den nye it-taske fra Chanel

Her er den nye it-taske fra Chanel

Kalder alle fashionistaer og ikke mindst jer, der har en forkærlighed til Chanel. 

Med Karl Lagerfeld i front er Chanel klar med en ny taske, som har fået navnet 'Gabrielle', hvilket naturligvis refererer til kvinden bag det hele; Mademoiselle Gabrielle. Et prestigefyldt navn at leve op til, men ud fra billederne at dømme allerede et design, der gør lige præcis dét. Og det siger ikke så lidt. 

Se også: Er du på fornavn med din it-taske?

Chanel præsenterede 'Gabrielle' første gang under deres Spring-Summer 2017 Ready-to-Wear show, og en af de detaljer, der var særligt bemærkelsesværdigt ved tasken, var den fine rem, der gør, at den kan bruges på flere måder - over skulderen, crossbody eller holdes i hånden.

Tasken er designet til at passe til enhver person, situation eller humør, og kommer derfor i flere modeller og farver. I front den 'Gabrielle' kommer derfor også fire kendisser med meget forskellige personligheder, men alle med et Chanel'ish touch.

Det er nemlig skuespiller Kristen Stewart, stilikon Caroline de Maigret, skuespiller og model Cara Delevingne og sanger Pharrell Williams, som bliver det stjernespækkede firkløver i front for den kommende 'Gabrille'-kampagne, der lander til april 2017.

... And what a (Chanel)-crew! 

Chanels seneste it-taske var 'Boy', der kom til verden i 2011, og som i dag er blevet klassiker på linje med '2.55'eren - og mon ikke den nye 'Gabrielle' følger med og bliver 2017's nye it-taske?

Bedøm selv - vi har samlet alle de forskellige modeller af Chanels nye 'Gabrielle'-taske i galleriet til dig.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Chanel 'Gabrielle'-taske

Relaterede artikler