Moschino hylder Jackie Kennedy på catwalken i Milano

Foto: All Over Press

Milano Fashion Week er løbet af stablen i denne uge - og er stadig igang et par dage endnu - og et af de shows, der er blevet omtalt ekstra meget, er det italienske modehus Moschino og det F/W 2018-show, de leverede under modeugen. Et show, der var inspireret af og en hyldest til 1960’ernes kvinder, herunder stilikonet og førstedamen Jackie Kennedy.

Med en farverig catwalk skabte Moschino Jackie Kennedys signatur-look med et moderne 2018-twist med stærke farver som orange, lilla og gul samtidig med, at der var masser af referencer til den tidligere førstedames ikoniske tweed skirt-suits, markante solbriller og 'pillbox'-hatte.

Og det var ikke kun kollektionen, der var farverig. Det var modellernes blå og grønne kropsmaling under tøjet i den grad også, som gav associationer til sci-fi, rummet og aliens.

På catwalken var det traditionen tro Gigi Hadid, der første an sammen med søster Bella Hadid, talk-of-town model Kaia Gerber og det danske stjerneskud Nina Marker (som iøvrigt er på forsiden af det nye ELLE, der lige er kommet på gaden!).

Læs også: Månedens forsidemodel Nina Marker dominerer catwalken i Milano

Det er dog slet ikke første gang, at Moschino med Jeremy Scott i spidsen har indtaget modeugen i Milano med kreative, overdådige og humoristiske modeshows. Detr faktis ved at blive en tradition, hvorfor der også altid er ekstra høje forventninger til dette show.

Faktisk har modehusets amerikanske designer, Jeremy Scott, skabt flere gennemførte og specielle shows inden for de sidste par år, og hvert år er kollektionen skabt med udgangspunkt i et nyt tema - og det ene tema overgår næsten altid det forrige i kreativitet. 

Som fx til modehusets S/S 2015-show, hvor showet og kollektionen var dedikeret til Barbie og hendes lyserøde univers med 'Moschino', skrevet i samme stil som 'Barbie' på trøjer, tasker og andre accessories. Og til A/W 2014-showet med McDonald's-referencer og røde og gule styles med det ikoniske M for McDonald's overalt på catwalken.

Temaer og shows, som hvert år bliver talk-of-town under modeugerne og kollektioner som derfor også efterfølgende bliver populære hos kunderne. 

Foto: All Over Press

I galleriet har vi samlet catwalk-billederne fra det netop overståede Moschino-show i Milano med Jackie Kennedy-referencer ,og til sidst i galleriet kan du også få et gensyn med nogle af de andre geniale temaer, som Moschino har leveret til modeugerne gennem tiden. 

Moschino genlever Jackie Kennedy på Catwalken

 

Relaterede artikler