Månedens forsidemodel Nina Marker dominerer catwalken i Milano

Foto: All Over Press

På forsiden af ELLEs marts-nummer finder du den kun 19-årige danske model, Nina Marker, som i løbet af ganske få år er blevet en af Danmarks absolutte topmodeller – og med hendes lange mørke hår, karakteristiske ansigt og store talent, forstår vi godt, hvorfor den smukke models karriere suser af sted.

Nina Marker blev for alvor 'opdaget' af de store modehuse under de sidste internationale modeuger, hvor hun i september 2017 af Vogue blev omtalt som ”Den største model under Milano Fashion Week”.

En opmærksomhed som den danske model ikke blot udnyttede til at skabe sig et endnu større navn, men som også fik hende til at åbne for en diagnose, hun fik konstateret, da hun gennemgik en dyb depression som kun 15-årig, som resulterede i at hun fik konstateret Aspergers syndrom. 

Og noget tyder på, at Nina Markers karriere - og den forsatte store interesse for ELLEs forsidemodel - stadig er på sit højeste. 

Læs ogsåNina Marker: "Det er værste er, når man går finale, og der ikke er nogen, der klapper"

Under den nuværende modeuge i Milano har Nina Marker nemlig haft travlt med at vandre op og ned ad nogle af Milanos mest glamourøse catwalks iført F/W18-kollektioner fra store modehuse som Moschino, Alberta Ferretti og MaxMara.

På Moschinos 60'er-inspirerede catwalk og på Max Maras leopardprint-dominerede catwalk, gik Nina Marker blandt andet i selskab med topmodellerne, Gigi Hadid og Kaya Gerber, mens Bella Hadid også var blandt selskabet til Alberta Ferrettis futuristiske F/W18-show.

... Og så kommer man vist ikke i et mere glamourøst selskab som model! 

Se også: Shoppegalleri: Få månedens forsidelook med Nina Marker

Vi hylder den danske model og ELLEs forsidemodel på det nye marts-nummer med alle showbillederne af Nina Marker på catwalken for Moschino, Alberta Ferretti og MaxMara...

Nina Marker på catwalken i Milano

Relaterede artikler