Foto: Asger Mortensen
Annonce

Nina Marker vinder prisen for årets model

af Rose Maria Boelsmand 8/05/2018
En af Danmarks største eksportvarer på den internationale modescene er de smukke modeller. De tre, der har gjort sig allermest bemærket det forgange år i kampagner og på catwalken hyldes i kategorien Årets Model - og i år løb smukke Nina Marker med prisen, der bliver præsenteret i samarbejde med Kildevæld.

Torsdag den 3. maj stod komplet i disocoens tegn til ELLE Style Awards 2018. Tiden var skruet tilbage til år 1977 og stemningen rungede af Studio54-vibes, med alt hvad der dertil hører glam, glimmer og roller-girls.

Foruden de mange formidable og moderne fortolkninger af magiske disco-looks på den røde løber og et eminent sceneshow med værterne Esben Bjerre og Mette Lindberg i front, var det som altid aftenens 16 priser, der var omdrejningspunktet for hele affæren. Ikke mindst prisen for Årets Model, der i år blev overrakt af Danmarks måske lækreste brødre-par, Sebastian og Andreas Jessen, der med smil og glimt i øjet gik på scenen med statuetten i hånden for i samarbejde med aftenens vand-sponsor, Kildevæld, at udråbe Årets Model.

En af Danmarks største eksportvarer på den internationale modescene er nemlig lige netop de smukke, langbenede modeller, og de tre, der har gjort sig allermest bemærket det forgange år i kampagner og på catwalken for de store, internationale modehuse hyldes i denne kategori.

... og særligt én model skilte sig ud blandt det i øvrigt stærke felt bestående af Sarah Dahl og Line Kjærgaard; nemlig aftenens vinder Nina Marker - måske er det noget i vandet herhjemme, der gør, at vi kan producerer så smukke modeller?

Se Jessen-brødrene uddele prisen, der bliver præsenteret i samarbejde med Kildevæld, i videoen nedenfor.

Nina Marker kunne desværre ikke selv overvære ELLE Style Awards 2018 og modtage sin pris på scenen, da hun samme dag var fløjet til Paris for at gå Chanels store Cruise Show - hvilket om noget sætter streg under, at Nina er og bliver Årets Model.

... men de to gæve gutterm, der overrakte prisen kunne laligevl ikke dy sig for at svare på de spørgsmål, vi ellers havde i skudlinjen til Nina backstage efter prisen var overrakt:

Hvordan føles det at kunne kalde sig årets model?

Sebastian: Skønt! Jeg har længe håbet på at få prisen.

Andreas: Endelig er det en mand, der vinder prisen. Nærmest, næsten…

Sebastian: Min mor sagde, at jeg aldrig ville blive model, fordi jeg var for lav, men nu har jeg endeligt bevist, at hun tog fejl i alle de år!

Hvad har I glædet jer til i aften?

Sebastian og Andreas i kor: Øhm.. jamen jeg har… ja, du starter…

Andreas: Okay, jeg har glædet mig til at se et godt show. Jeg har aldrig været til ELLE Style Awards, og man kan ikke komme udenom, at her er en masse smukke mennesker. Det er rart en gang imellem at være et sted, hvor der er smukke, velklædte mennesker, uanset hvor man kigger hen.

Sebastian: Enig!

Årets model præsenteres i samarbejde med Kildevæld, der for andet år i træk var officiel vand-sponsor på både show og fest og bidraget til, at alle gæster får andet end champagne at slukke tørsten med hele aftenen igennem. I år var ingen undtagelse, og Kildevæld bød i år på herlige og smagfulde forfriskninger med deres smagsatte vand i den tematro "Club Kildevæld" der sendte discobeats ud over hele foyer-området, da gæsterne ankom til DR Koncerthuset.

I Clu Kildevæld kunne alle gæster således foruden mineralvand nyde boblende vand med smag af blandt andet jordbær & kiwi og citron & ingefær - der i sig selv var som at få en lille smagfuld cocktail på en club. Og som ekstra pynt på drinken blev Kildevælds vand naturligvis serveret i de lækre ELLE Style Awards flakse sleeves, som Kildevæld har produceret særligt til ELLE Style Awards og som kan købes i 7eleven i en begrænset periode endnu.

Læs mere om Kildevælds særlige ELLE Style Awards sleeve her.

I galleriet nedenfor har vi samlet et udpluk af alle Kildevæld-højdepunkterne fra ELLE Style Awards 2018 - swipe, og find masser af forfriskende inspiration til dit eget #KildevældMomoment!