Pernille Teisbæks dagbog fra Chanel Cruise 2018/19 i Paris

Foto: Chanel og Pernille Teisbæk

Torsdag den 3. maj  2018 var det ikke kun ELLE Style Awards 2018, der fyldte på de sociale medier og fashionistaernes land.

Hvis du er fashionista med stort f og følger de største topmodeller, designere og influencere på Instagram, så bemærkede du med garanti også, det fuldstændige fantastiske show, som Chanel afholdte i Grand Palais i Paris i forbindelse med deres Cruse 2018/19 Collection.

Det franske modehus er kendt for altid at overgå sig selv, både hvad angår kollektion, antallet af celebre gæster frontrow og deres line-up af modeller på catwalken, men i særdeles også hvad angår valget af showlocation og den udsmykning, som følger med.

Og Chanel Cruise 2018/19 show blev bestemt ingen undtagelse og årets sætdesign var på alle måder mere end gennemført.

Det danske stilikon, stylist og Creative Director i Social Zoo Pernille Teisbæk var en af de celebre gæster, som deltog i Chanels Cruse show i Paris og Pernille var - mere end begejstret:  

"Denne gang blev definitionen af at Cruise show til virkelighed. Skibet La Pausa (opkaldt efter Mademoiselle Gabrielles sommerhus) var lagt til kaj inde i Grand Palais. Det var så gennemført med lyde, røg ud af skorstenen til størrelsen på skibet, som må have taget lang til at sætte op. Man tænker umiddelbart, at det ikke bliver vildere, men hæng på der kommer mere.."
 
Foto: Chanel
 
En af de danske topmodeller, som prydede Chanels catwalk var Nina Marker, som indenfor de seneste sæsoner er blevet et af de mest eftertragtede ansigter på catwalken, herunder hos Chanel.
 
Og det var også derfor, at Nina Marker ikke kunne deltage i ELLE Style Awards 2018 og modtage prisen for 'Årets Model 2018' - simpelthen fordi Chanel og Kejser Karl kaldte. Og det forstår vi godt! 
 
Hvis du vil med helt frontrow og opleve Chanel Cruise 2018/19 både før, under og efter showet sammen med Pernille Teisbæk, så se med i galleriet.
 
Her deler Pernille nemlig sine oplevelser eksklusivt med ELLE.dk's læsere, herunder de to-die-for Chanel outfits fra top til tå, som det danske stilikon var klædt i under hele turen.
 

Pernille Teisbæks dagbog fra Chanel Cruise 2018/19 i Paris

Relaterede artikler