Annonce

Her kan du se og opleve ELLE Style Awards 2019

af Rose Maria Boelsmand 18/04/2019
ELLE Style Awards 2019 bliver helt anderledes end hidtil: Danmarks største modefest bliver nemlig afholdt over tre dage. Læs med her og find ud af, hvor du kan følge med - og hvor du selv kan deltage i den store modefest!

Forberedelserne til Danmarks største modefest, ELLE Style Awards, har været i gang i næsten et år, og nu er der kun få uger til at den røde løber bliver rullet ud, de flotteste festkjoler tages frem, de fineste danskesko pudses og festmakeuppen bliver lagt.

For at komme i den helt rette stemning inden de ultra-elegante festligheder, har ELLE-inderne indspillet en optaktsvideo, der indkapsler årets ELLE Style Awards tema, som i år er 'chik'.

Et chikt tema kræver naturligvis en tilsvarende chik location, og som kulisse til optakten tjekkede ELLE ind på Nobis Hotel i København til en trés chic getting-ready dag, med alt hvad det indebærer af skønhedsrutiner, tøjkriser, makeup-magi og champagne... og naturligvis det anerkendende nik fra Ms. ELLE, chefredaktrice Cecilie Ingdal, når hele hendes ELLE-tourage står på trappen i deres fineste puds, klar til at tage til ELLE Style Awards.

Se med i videoen nedenfor... Måske kan du se hvilken introsekvens fra en kendt modekultfilm, vi har ladet os inspirere af?

Video: Nicolas Tobias Photography, Klip: Mark Balstrup, Instruktion: Rose Maria Boelsmand
Tak til Nobis Hotel og ELLE Style Awards' sponsorer; Boozt.com, L'Oréal Paris, DS Automobiles, Kildevæld, Moët & Chandon, Julie Sandlau, Smuuk Skin, B&O, Ecco, Sloggi & Annette von Einem.

Når det syvenede ELLE Style Awards løber af stablen fredag den 10. maj er det i et helt nyt format. Festen holdes nemlig for første gang på en fredag, og som om det ikke var nok, er festlighederne spredt ud over tre dage i år. Modeprisfesten, der de forgangne år både har været en TV-transmitteret affære (dengang flow-TV var en 'ting') og et show med flere 100 inviterede, VIPs, nominerede og læsere, bliver nemlig i år et elegant og eksklusivt middagsshow. Men det betyder selvfølgelig ikke, at du skal snydes for at følge med undervejs, når priserne til balndt andre årets stilikon, årets brand og årets uundgåelige uddeles.

Se alle de nominerede til ELLE Style Awards 2019 her

ELLE Style Awards - Fredag den 10. maj
Til selve ELLE Style Awards, der løber af stablen fredag den 10. maj, er der skruet helt op for glamouren, når de 17 priser uddeles til de personer og brands, der har markeret sig og gjort noget ekstraordinært for modebranchen i det forgange år. For første gang er det ikke muligt at købe billet til prisoverrækkelsen, men du kan selvfølgelig følge med i ALT hvad der sker hele dagen på ELLEs Instagram Stories; lige fra ELLE-redaktionen og udvalgte VIPs entrerer L'Oréal Paris' Beauty Lounge, til de kendte gæster ankommer på den røde løber (Psst ... du kan i år stille spørgsmål til gæsterne via IG Stories!), til middagen og showet, der er lukket for offentligheden, men åben for dig, der følger med på Stories. Du bliver selvfølgelig heller ikke snydt for aftenens vindere og får også glimt fra årets VIP afterparty på Søpavillonen. Der vil naturligvis også være masser af stemning i ELLEs Instagram feed, og dagen efter kan du læse ALT om aftenens vindere, sødeste par og flotteste kjoler på ELLE.dk på vores ELLE Style Awards site.

ELLE Salon - Lørdag den 11. maj
Dagen efter ELLE Style Awards er DU inviteret til en eksklusiv champagnefrokost i de smukke ELLE style Awards rammer. Her kan du glæde dig til at opleve et unikt live-interview mellem Uffe Buchard og Malene Birger, et eksklusivt modepanel om bæredygtighed i modebranchen med deltagelse af CEO for Copenhagen Fashion Week Cecilie Thorsmark, Influencer Emily Salomon og Brand Activation & Strategy Director for Boozt.com, Trine Rønsbøl. Det musikalske stjernefrø, Drew, giver live koncert, læserprisen Årets Kvinde bliver uddelt (stem her og vind to billetter til ELLE Salon), og L’Oréal Paris afholder en makeup masterclass med key makeupartist Sine Ginsborg. Dertil kan du glæde dig til shopping og forkælelse fra ELLE Style Awards’ sponsorer, goodiebag til en værdi af over 1.000 kr., hvori du blandt andet finder en helt særlig overraskelse fra Julie Sandlau, der har designet årets ELLE Style Awards vinderstatuette, og ikke mindst eksklusive konkurrencer med flotte præmier. Frokosten serveres af My Poké og champagnen leveres af Moët & Chandon. Køb billet til ELLE Salon her.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

ELLE Boutique - Søndag den 12. maj
I samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, Boozt.com åbner vi op for en unik shoppeoplevelse, ELLE Boutique, hvor du som den første kan se den nye ELLE Style Awards kollektion designet af Malene Birger. ELLE Style Awards kollektionen bliver solgt eksklusivt på Boozt.com. Du får naturligvis 20% på den smukke kollektion og alt i Beauty by Boozt butikken, når du deltager til eventen, ligesom du kan glæde dig til gode tilbud og forkælelse dagen lang. Læs mere og tilmeld din ELLE Boutique her.