Her er alle aftenens vindere
Foto: Lars H. Laursen
Annonce

Her er alle aftenens vindere

af Emilie Bech Zerlang 3/05/2018
ELLE Style Awards 2018 blev mere magisk end nogensinde! Med værterne Esben Bjerre og Mette Lindberg i front for årets show og et disco-tema, der gennemsyrede alt, blev 16 ELLE Style Awards-priser uddelt på fineste vis. Se, hvem der løb med de 16 priser til ELLE Style Awards 2017 her...

It's a wrap!

Med et disco-tema, der gennemsyrede alt til årets ELLE Style Awards og et værtspar, som gjorde showet til en uforglemmelig oplevelse i DR Koncerthuset, og hele den danske modebranche samt mere end 500 læsere samlet i den smukke sal, blev ELLE Style Awards 2018 en uforglemmelig aften, der er svær at beskrive med ord.

Se også: ELLE Style Awards 2018: Her er alle kjolerne på den røde løber

Foruden Mette Lindberg og Esben Bjerre på scenen, den smukkeste musikalske optræden fra aftenens værtinde Mette Lindberg og Alexander Oscar et hav af skønne presenterer på scenen og gæster, der var klædt i den ene mere disco-inspirerede outfit, end det andet, handlede aftenen naturligvis også om de 16 priser, som blev uddelt i løbet af showet.

Prisen for 'Årets Internationale Modehus' 2018 gik til Balenciaga, som desværre ikke kunne være der på aftenen og modtage prisen, ligesom vinderne af 'Årets Hårartist' Henrik Haue desværre ikke ikke kunne deltage - men ikke desto mindre skal der lyde et stort tillykke til dem.

I galleriet har vi samlet alle de dygtige vindere af ELLE Style Awards 2018 og indsat deres vinderbillede - og fra ELLE-redaktionen skal der lyde et stort - og ikke mindst velfortjent - tillykke til hver og en!