Foto: Lasse Bak Mejlvang
Annonce

Backstage Beauty fra ELLE Style Awards 2018

af Rose Maria Boelsmand 9/05/2018
Temaet for dette års ELLE Style Awards var disco, så intet under, at skønhedens æstetik på aftenens modeshow var gennemført glamour og glitter — en af de kommende sæsons stærkeste trends både på mode og beauty-fronten.

Intet ELLE Style Awards uden et brag af et modeshow - således også i 2018! Tiden var skruet tilbage til de buldrende slut-1970’ere og den legendariske natclub Studio54, hvor swingende ikoner som Debbie Harry dansede side om side med Grace Jones.

Discoen var også den primære inspirationskilde til makeuppen under aftenens modeshow, hvor modellerne havde glitrende øjenskygger i elektriske nuancer og optegnede læber i kysseklare farver—og bølget Farah Fawcett-inspireret hår, der emmede af 1970’ernes skødesløse skønhed.

Der var noget glamourøst og spændende i luften (og nej, det var ikke bare duften af massageolie, der skinnede på de let afklædte mænd og roller girls på scenen). For en af sæsons største makeuptrends handler nemlig om retro; old school skønhed fra 1970’erne.

Læs også: Dét havde modellerne på under modeshowet til ELLE Style Awards 2018

Modeshowet var som altid præsenteret i samarbejde med ELLE Style Awards hovedsponsor, L’Oréal Paris, der stod for modellernes makeup-looks, og som afspejlede de nyeste trends inden for hår- og makeup, under kyndig ledelse af key makeup artist (og ikke mindst ELLE Style Awards nominerede og tidligere vinder) Sine Ginsborg.

Sine Ginsborg havde i stylingen sat 4 overordnede makeup-trends – alle med klare disco-referencer - for de i alt 20 modeller, der gik showet og viste det bedste danske design og de største makeuptrends for den kommende efterårssæson.

De fire overlæggende trends kalder Sine Ginsborg ’Solkysset hud’, ’Madam Blå’, ’Glitterama’ og ’Pucker Up’, der tilsammen byder på et væld af looks med masser af glød, glitter, farver og forførende læber.

I galleriet nedenfor kan du se alle 20 makeup-looks og få Sine Ginsborg pro-tips til at implementere looket i din egen festmake-up – og ikke mindst tips til de helt rigtige produkter til at genskabe looket.