Game of Thrones: Sådan ser stjernerne ud i virkeligheden

Foto: Game of Thrones / All Over Press

Vi svælger i Game of Thrones, nu hvor 'vinteren' for alvor er kommet og vi hver mandag kan sidde helt ude på kanten af sofaen og knibe øjnene sammen i spænding over de nye grusomheder, forræderier og magtmisbrug, der udspiller sig for åben skærm. 

Men selvom vi føler, at vi kender vores helte og fjender fra Game of Thrones ind og ud, så er det slet ikke sikkert, at vi ville blinke to gange - eller sågar genkende stjernerne - hvis de passerede os på gaden. Flere af skuespillerne er nemlig så meget 'in character' i den episke evntyrfortælling, at de langt fra ligner deres karakter i virkeligheden. 

Læs også: Jon Snow og Ygritte skal giftes! 

Eksempelvis er den blonde tronbegærinde (og ultimative girl-boss!) Daenerys Targaryen, der spilles af Emilia Clarke, i virkeligheden en smilende og romantisk anlagt brunette, Hodor er en bass-ass og Grey Worm forsanger i et hip-hop band. Desuden ligner Ramsay Bolton på ingen måde en psykopatisk masochistisk massemorder, og må vi tillade os at sige at den kejtede Podrick faktisk er temmelig hot IRL?

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi gennemgår (næsten) alle karaktererne fra Game of Thrones fra A-Z. Ville du kunne genkende dem alle sammen?  

Game of Thrones: Sådan ser stjernerne ud i virkligheden

 

Relaterede artikler