Forfatteren bag Sex and the City afslører: Derfor valgte Carrie Mr. Big i stedet for Aidan

Forfatteren bag Sex and the City afslører: Derfor valgte Carrie med Mr. Big i stedet for Aidan
Foto: All Over Press

Er du team Aidan eller team Big?

Mange undrer sig sikkert stadig over, hvorfor Aidan ikke vandt Carries hjerte i (aller)sidste ende. Nu har forfatteren bag serie-succesen, Candace Bushnell, afsløret, at det faktisk var hendes mor, som havde stor indflydelse på, hvordan fortællingen endte - og at hun altid havde været #teambig. 

Til det amerikanske nyhedsmedie Us Weekly fortæller Candace Bushnell, at moderen aldrig havde lagt skjul på sin foragt overfor Aidan, da hendes datter skrev de essays, der lagde grund til den semi-fiktive fortælling om Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Som Candace forklarer i interviewet: "Når jeg var hjemme og besøge mine forældre, ville min mor sige 'hvorfor er Carrie sammen med Aidan og ikke Mr. Big? Du bliver nødt til at få Aidan ryddet af vejen!'"

Moderens indflydelse fik altså store konsekvenser for, hvordan det gik Carrie og Aidan, som mange satc-fans stadig ser som definitionen på drømmemanden - både for Carrie men så sandelig også for dem selv.

Læs også: Her er den oprindelige introsekvens til Sex and the City

Og Carrie og Mr. Big levede (forhåbentligt) lykkeligt til deres dages ende. Vi håber, at Aidan gjorde det samme - selvom det ikke blev med Carrie.

Psst.. Dog vil vi nok altid have et crush på Aidan. Swipe dig gennem galleriet for at se ham, og 19 andre manderoller, som altid vil have en helt særlig plads i vores hjerter...

20 manderoller, vi for altid vil have et crush på

 

Relaterede artikler