Dit stjernetegn guider: Her er den type, du skal date i 2018

Foto: All Over Press

En overgang datede du ham den søde litteraturstuderende, der citerede Michael Strunge og inviterede dig ud til brætspil og øl. Senere så du konsulenten, der altid gik i jakkesæt, og som du drak champagne med til langt ud på natten. Selvom du sørger for, at være alsidig i din tilgang til dating og de typer du lukker ind i dit liv, så har du måske oplevet, at ingen af dem har ført til et forhold?

Det kan der være en ret simpel grund til; for du har i virkeligheden kigget efter det forkerte stjernetegn på det forkerte tidspunkt. 

Et spørgsmål, du måske derfor bør overveje at stille på første date, er nemlig hvilket stjernetegn, dit selskab er født i. For faktisk kan det spare dig meget tid og energi, hvis du målrettet går efter en person med det stjernetegn, som astrologien dikterer for dig i 2018.

Læs også: 7 ting, du ikke skal gøre på første date 

Grunden til, at astrologi kan hjælpe dig på vej mod kærligheden er, fordi planeternes positioner kan fortælle rigtig meget om hvem, du er som menneske, og hvilke karaktertræk du har brug for i en potentiel partner for at forholdet kan vare ved. Derudover kan stjernerne altså give dig den helt rigtige indsigt i, hvilket stjernetegn du bør gå på både 2. og 3. date med – og hvilket stjernetegn du omvendt bør afslutte daten med, med det samme (din veninde har jo akut brug for din hjælp til det-der-du-ved-nok!)

Så i stedet for at swipe hurtigere til højre på tinder, var det måske en idé at kigge mod stjernerne - ordsproget ”Det står skrevet i stjernerne” må jo betyde noget, ikke sandt?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Find dit stjernetegn i galleriet herunder, få et indblik i dit eget stjernetegn og hvilken type, du skal date samt hvilke stjernetegn, du passer godt sammen med i 2018. Lad stjernerne guide dig til et meningsfuldt forhold i år...

Kilder:

Thought Catalog
Relationship Rules
Astrology Companion 

Dit stjernetegn dikterer: Her er den type, du skal date i 2018

Relaterede artikler