Se de officielle bryllupsbilleder af Prins Harry og Meghan Markle

Lørdag den 19. maj 2018 bliver en dag alle verdens royalister vil huske tilbage på med glæde.

Det royale bryllup i Storbritannien mellem Prins Harry og Meghan Markle (hvis officielle titel nu er Duke and Duchess of Sussex) overgik nemlig alles forvetninger og blev uden tvivl et bryllup, der vil gå over i den engelske kongefamilies historie.

Se også: Prins Harry og Meghan Markles bryllup: Se alle de celebre gæster ankomme

Fra øjeblikket, hvor Prins Harry og storebror William før brylluppet kom gående ved siden af hinanden alene hen til kirken - som for mange gav associationer til det nærmest hjerteskærende øjeblik for mere end 20 år siden, hvor de to brødre side om side gik bag Prinsesse Diana til begravelsen i september 1997 - til øjeblikket, hvor Meghan Markle trådte ud af bilen med sin mor foran kirken og afslørede sin smukke brudekjole, der til alle store overraskelse var kreeret af den britiske chefdesigner Clare Waight Keller for Givenchy. 

Læs også: Her er ALT, du skal vide om Meghan Markles brudekjole - og alle detaljerne

Mindeværdige øjeblikke både før, under og efter vielsen var der mange af, og nu kan vi tilføje endnu et til listen. 

Det britiske kongehus har nemlig netop offentliggjort de officielle bryllupsbilleder af Prins Harry og Meghan Markle. Og de er intet mindre end fantastiske. Præcis ligesom brylluppet.

Billederne er taget af forografen Alexi Lubomriski, som også stod bag de smukke billeder, der blev taget i forbindelse med parrets forlovelse i december 2017.

Se de officielle billeder i galleriet. 

Se de officielle bryllupsbilleder af Prins Harry og Meghan Markle

Relaterede artikler