Prins Harry & Meghan Markles bryllup: Se alle gæsterne ankomme

Foto: All Over Press

Dagen, vi alle har ventet på, er her endelig.

Årets royale bryllup mellem Prins Harry og Meghan Markle finder sted i dag, lørdag den 19. maj 2018, på det britiske kongeslot WIndsor Castle. 

Siden de to turtelduer offentliggjorde datoen for brylluppet tilbage i november, har hele verden ventet i spænding.

Se også: 7 bizarre regler, som Meghan Markle skal følges

Nu er dagen her endelig, og traditionen tro er alle sejl sat ind i forbindelse med det royale bryllup i England, særligt i England, men i den grad også rundt omkring i hele verden, hvor tusindvis af mennesker følger med i de royale begivenheder.

Vielsen finder sted klokken 13.00 dansk tid, og inden Meghan Markle ankommer sammen med sin mor til WIndsor Castle, blev de smukke omgivelser betrådt af den ene celebre og royale gæst efter den anden.

Blandt de mest celebre gæster er George og Amal Clooney, og Amal lignede intet mindre end en million i en tætsiddende gul kjole med tilhørende hat fra den engelske, anerkendte designer Stella McCartney.

Læs også: Sådan gør Meghan Markle sig klar til sin bryllupsdag

Derudover er et af Englands mest omtalte par, Victoria og David Beckham naturligvis også at spotte til bryllup, ligesom gæsterne tæller navne som James Blunt, Elton John, Serena William, Oprah og en række af skuespillerne fra den amerikanske serie 'Suits'.

I galleriet kan du se alle de celebre og royale gæster, som løbende er ankommet til WIndsor Castle. 

Prins Harry & Meghan Markles' bryllup: Se alle gæsterne ankomme

 

Relaterede artikler