Royal baby Så er der igen familieforøgelse i den britiske kongefamilie

Foto: Mega

Det britiske overhoved, dronning Elizabeth, behøver ikke ligefrem at være nervøs for, om familiens stamtræ føres videre efter hendes tid.

Hendes otte børnebørn – hvoraf flere selv er blevet voksne – gør nemlig deres for at føre den historiske familie videre med nye generationer.

Prins William og hertuginde Kate, der selv skal overtage tronen en dag, har allerede beriget dronningen med tre børnebørn, George, Charlotte og Louis, mens også prins Harry og hertuginde Meghan er godt i gang med at føre deres del af stamtræet videre - først med sønnen Archie.

Læs også: Meghan og Harry har købt nyt hjem til svimlende 92,3 mio. kroner - se det her

Og nu er der altså igen annonceret familieforøgelse i den britiske kongefamilie.

30-årige prinsesse Eugenie, der er kusine til prins William og prins Harry, har nemlig netop delt den lykkelige nyhed, at hun venter sig.

”Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Eugenie og hr. Jack Brooksbank er meget glade for at kunne meddele, at de venter en baby i begyndelsen af ​​2021,” lød det fra hoffet den 25. september 2020.

Efter 8 års kæresteri sagde prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fredag den 12. oktober 2018 ja til hinanden. Vielsen imellem dronning Elizabeths barnebarn og Brooksbank foregik i St. Georges kapel i Windsor Castle – samme sted som prins Harry og Meghan Markle sagde deres ja fem måneder forhinden. 

Læs også: Se billederne af den britiske prinsesse Eugenies brudekjole

Og nu skal de altså snart i kirke igen – men næste gang for at døbe deres første barn.

Eugenie delte serlv nyheden på sin instagrampofil med et billede af et par små, søde sutsko: 

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021....👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Selv om det er en privilegeret, rig og berømt familie, den lille baby fødes ind i, er det også en familie med et stort ansvar og strege regler.

I galleriet herunder har vi samlet 25 strenge regler, som det engelske kongehus skal følge. Mon ikke også de kommer til at gælde for prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks lille ny?

Her er de 25 strenge regler, som det engelske kongehus skal følge

Relaterede artikler