Se video Prins William svarer på Harry og Meghans racismebeskyldninger

Foto: MEGA

Prins William svarer for første gang igen på de chokerende anklager om racisme i det britiske kongehus.

"Vi er bestemt ikke en racistisk familie", siger den 38-årige hertug af Cambridge, da han og hustruen Kate bliver mødt af den britiske presse torsdag under et besøg på en skole. 

Prinsen afslører i samme omgang, at han endnu ikke har snakket med sin lillebror efter premieren på det kontroversielle interview, men alt tyder på, at Harry snart får et opkald fra en potentiel sur storebror. 

Foto: MEGA

"Jeg har ikke talt med ham endnu, men det vil jeg gøre", siger William. 

Prins Williams kommentar kommer som følge af, at Meghan Markle og den forhenværende prins Harry i et interview med Oprah Winfrey kunne afsløre, at racisme var en del af årsagen til, de valgte at forlade det britiske kongehus.

Du kan se videoen, hvor William kommenterer på sagen HER

Læs også9 vilde ting, vi har lært fra Meghan og Harrys Oprah-interview

Prins William er ikke den første fra det britiske kongehus til at kommentere på sagen. 

Tirsdag udsendte Buckingham Palace på vegne af dronning Elizabeth en udtalelse, og dermed brød kongehuset for første gang tavsheden efter interviewet havde haft premiere. 

"De problemer, der bringes på banen - især dem om race - er bekymrende. Selvom nogle erindringer kan variere, tages de meget alvorligt og vil blive adresseret af familien privat, står der i pressemeddelelsen". 

Hvis du heller ikke kan få nok af det engelske kongehus, så læs med her, hvor ELLE giver dig 19 ting, du ikke vidste om prins William og Kate Middleton.

19 ting, du ikke vidste om prins William og Kate Middleton

Læs også: Buckingham Palace undersøger mobbe-beskyldninger mod Meghan

Relaterede artikler