I modvind Buckingham Palace undersøger mobbe-beskyldninger mod Meghan

Foto: MEGA

Det meget omtalte Oprah-interview med hertugparret har givet anledning til røre i det britiske kongehus. Men allerede inden interviewet blev sendt, opstod der påstande om, hvordan Meghan havde fordrevet to assistenter i løbet af sin tid som kongelig, samt at personalet på Kensington Palace var blevet ydmyget ved flere lejligheder.

Det er avisen The Sunday Times, der skrev om de påståede hændelser i det britiske kongehus, og flere artikler fra anonyme kilder påstår altså, at Meghan skulle have mobbet flere af sine ansatte.

En kilde tæt på Meghan har efterfølgende kommenteret på artiklerne og påpeger at mobbeantagelserne var tidsbestemt til at underminere hertugparrets interview med Oprah, hvori Harry og Meghan diskuterer deres liv som kongelige og deres exit fra det britiske kongehus.

Læs også: Her kan du se det omdiskuterede interview med Meghan og Harry

Meghan afviser beskyldningerne

Da parret boede på slottet i hjertet af London, skulle hertuginden angiveligt have presset flere ansatte til tårer, hvor to assistenterne måtte sige op grundet Meghans opførsel. Men denne sag blev aldrig undersøgt ifølge de anonyme kilder, skrev The Sunday Times.

Hertuginde Meghan har efterfølgende afvist alle anklager, hvilket skete gennem en udtalelse fra hendes talsperson, som E! News talte med.

" Hertuginden er såret over det seneste angreb på sin person, især som én, der selv har været offer for mobning, og som er dybt engageret i at støtte dem, der har oplevet smerte og traume," lyder det fra talspersonen til E! News.

Læs også: Meghan og Harrys bryllup var et spil for galleriet

HR-team undersøger omstændighederne

I en erklæring fra Buckingham Palace udviser kongehuset stor bekymring over beskyldningerne fra tidligere ansatte af hertugparret. Derfor har de nu sat et HR-team til at kigge nærmere på omstændighederne omtalt i artiklerne.

De ansatte, der arbejdede på Buckingham Palace på daværende tidspunkt, vil blandt andet blive inviteret til at deltage i undersøgelsen, så HR-teamet kan lære mere om de påståede hændelser.

Beskyldningerne om Meghans adfærd kan samtidig ses i kølvandet på hertugparrets interview med Oprah og understreger de spændinger, der opstod, efter parrets beslutning om at træde tilbage fra deres roller som fungerende medlemmer af den britiske kongefamilie sidste år.

Læs også: 5 podcasts om kvinder og deres historier

I galleriet herunder kan du se Meghan og Harrys første huskøb. 

Meghan Markle og Prins Harry har købt deres første hus - til intet mindre end 92,3 mio. kroner

 

 

Relaterede artikler