Beauty Både Kate og Meghan sværger til dette beauty-produkt til under 400 kroner

Foto: MEGA

Vi har ganske vist ikke selv prøvet at være hverken hertuginde, prinsesse eller anden form for medlem af et kongehus.

Men vi forestiller os nu alligevel, at det må åbne nogle døre, og at de royale kvinder mildt sagt kan pege på hvad end, de vil have.

For hvem vil ikke gerne agere kongelig højleverandør, når det kommer til tøj, sko, tasker eller beauty-produkter, som får en af verdens mest fotograferede kvinder til at fremstå endnu smukkere?

I modsætning til kendisser, som ofte deler deres favoritprodukter i interviews, er det yderst sjældent, at vi bliver bekendt med de royales favoritter.

Før det første fordi de ikke laver interviews, og derudover er det et no-go for medlemmerne i det britiske kongehus at reklamere for eller anbefale brands – hvorfor hemmeligheden om deres go-to produkter kun bliver endnu mere spændende.

Læs også: 14 kendisser, der angiveligt har datet kongelige.

Og rygterne siger, at skønhedsmærket Beuti Skincare netop er en del af både Kate og Meghans hemmelighed.

Efter mange søvnløse nætter med research var Beuti Skincare-stifteren Leila chokeret over at opdage, at de fleste beauty-produkter var propfyldt med giftige kemikalier og andre ingredienser, der er skadelige for den generelle sundhed.

Derfor lancerede hun i 2015 Beuti Skincare, som i første omgang introducerede Beauty Sleep Elixir, og det er netop det produkt, de britiske hertuginder efter sigende sværger til.

 

Leila har selv udtalt til Bazaar: ”Vores kilde hos hoffet bekræfter, at de har givet Kate Beauty Sleep Elixir, som ofte står på hendes bord. Det blev senere afsløret, at Kate havde introduceret Meghan for produktet, og at hun nu også benytter det.”

Beauty Sleep Elixir er et mix af 14 forskellige olier som kamilleolie, chiafrøolie og blåbærfrøolie, og den skulle efter signende neutralisere det enzym, der er ansvarlig for hudens ældning.

Hvis du vil pleje din hud á la hertuginderne kan du købe produktet lige HER til 390 kroner.

Psst! Er du nysgerrig på flere beauty-hacks á la de royale? Så se med i galleriet herunder hvor vi har samlet 16 andre skønhedstips fra kongehuset:

16 beauty-hacks, som de royale kvinder sværger til

Relaterede artikler