Romance 14 kendisser, der angiveligt har datet kongelige

Foto: MEGA

Hvem har ikke haft en barnedrøm om at gifte sig ind i et kongehus.

Forestil dig en hverdag på slottet med tjenestefolk, smukke rober, overdådige kronjuveler, statsmiddage, snore der skal klippes og så selvfølgelig det halve kongerige, der følger med i pakken.

For nogle bliver den slags barnedrømme til virkelighed, andre har fået lov til at dufte til den kongelige virkelighed via en kortvarig romance med et medlem af kongehuset – mens det for de fleste af os forbliver en uopnåelig sjov tanke, der aldrig bliver til virkelighed.

Nogle kongelige har til vane at date højtstående socialites som modeller, sangerinder eller skuespillere, mens andre går efter de mest ”almindelige” ukendte kvinder, som ikke har en fortid, der kan trawles igennem af medierne.

Vores egen kronprins Frederik mødte som bekendt sin Mary i Australien, dengang hun stadig var en ganske almindelig ung kvinde med rødt blod i årene – som ganske vist senere er blevet blåt.

Læs også: 15 royale outfits med en dybere mening.

I det svenske kongehus har et af medlemmerne derimod giftet sig med en kendis, der ikke ligefrem var kendt for det mest sobre tv.

Se hvem det er – og bliv klogere på hende samt 13 andre kendisser, der angiveligt har datet kongelige i galleriet herunder:

14 kendisser, der angiveligt har datet kongelige

Relaterede artikler