22 bedårende billeder af prins Harry med de sødeste hunde

Foto: All Over Press

Tilbage i oktober 2017 bragte vi 22 bedårende beviser på, at Prins Harry er klar til at få børn med Meghan Markle. Her havde vi opstøvet billederne af prinsen, der på sine officielle visits synes at bruge langt mere tid på gulvet i øjenhøjde med de fremmødte børn - hvilket virkelig beriger internettet med nogle billeder af allerhøjeste cuteness-grad.

Læs også: Se prins Harry og Meghan Markle i første interview sammen nogensinde 

Og er der noget, prins Harry formår, så er det netop at gøre os bløde i knæerne når han er på officielle visits. Det er nemlig ikke kun børnene i øjenhøjde, han koncentrerer sig om – også hundene, der ofte er en del af offentlige visits og arrangementer, har prins Harry vist sig at være helt vilde med.

At prins Harry har vist sig at være en vaskeægte hundeelsker, kommer også Meghan Markle til gode. Hun har nemlig valgt at bringe sin beagle Guy med sig over Atlanten fra Canada til sit nye hjem, det britiske kongehus – så i privaten kan prins Harry måske få stillet sine seriøse hunde-abstinenser ved at nusse med Meghans hund inden, han begiver sig ud på officielle arrangementer (… det håber vi dog ikke, da vi meget gerne vil have mange flere cute billeder af prinsen og hunde sammen).

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Han er altså både vild med børn og hunde - er der mon noget, han ikke kan gøre os helt bløde som smør over? Suk, hvem der bare mødte ligeså mange søde hunde som den rødhårede charmør.

via GIPHY

Ingen skal naturligvis snydes for ultra kære billeder af prinsen, der nusser nogle af internettets sødeste hunde. Nogle af billederne vil også give dig en seriøs følelse af nostalgi, da to billeder især også beviser, at prins Harry altså har været en vaskeægte hundeelsker lige siden han var helt lille.

I galleriet er der derfor samlet intet mindre end de 22 mest bedårende billeder af prins Harry med de sødeste hunde gennem tiden, som du kan swipe din vej gennem. 

Det var så lidt.

22 bedårende billeder af prins Harry med hunde

Relaterede artikler