22 bedårende beviser på, at Prins Harry er klar til at få børn med Meghan Markle

Foto: All Over Press

Du har måske allerede set klippet af Prins Harry, der blev udsat for noget af et yndigt popcorn-tyveri, da en lille pige stjal prinsens popcorn, imens han var optaget af en sportskamp i Toronto for nyligt. 

Da prinsen opdagede hvad der var på færde, reagerede han som kun få ville gøre: Med sjove grimasser som smeltede vores hjerter. Prinsen endte da også med at dele de resterende lækkerier med den lille, yndige tyv.

Se den sjove seance her:

Og hvis vi ikke er helt galt på den, så bliver det næste royale bryllup i England mellem Prins Harry og smukke Meghan Markle indenfor den nærmeste overskuelige fremtid.

Rygterne om en mulig, kongelig forlovelse har nemlig svirret, siden parret tilbage i august tog på en romantisk ferie i Kenya, som varede hele tre uger. Det virker da heller ikke som den helt store tilfældighed, at parret valgte netop Kenya som romantisk getaway, for det var netop her, at storebror Prins William friede til sin Kate tilbage i 2010.

Og hvad kommer efter en royal forlovelse? Ja, du gættede rigtigt: Nye tronfølgere.

Læs også: 9 ting du ikke vidste om Meghan Markle

Så er det heldigt, at Prins Harry på det seneste har bevist at han om nogen er klar til at få børn og er vaskeægte dad material. Prinsen har nemlig et ry for at rette sin opmærksomhed mod de kære små, hver gang han er på rejser.

Prinsen besøger da også hyppigt børnehospitaler i ind- og udland som del af sit velgørenhedsarbejde, og ved disse visits viser prinsen sig altid fra sin mere legesyge side. 

via GIPHY

Så er konklusionen, at Prins Harry er klar til en forlovelse og at stifte familie? Svaret er et rungende ja - og vi glæder os til at se et yndigt miks mellem den smukke, mørkblonde Meghan og den rødhårede chamør Prins Harry.

Se bare i galleriet herunder, hvor vi har samlet 22 bedårende beviser på, at Prins Harry er som skabt til at være far – og at vi naturligvis håber på, at han holder fast i Meghan Markle. 

Psst... Sidst i galleriet finder du også billedet af Prins Harrys grimasse til den lille popcorn-tyv i Toronto...

22 beviser på, at Prins Harry er klar til at få børn med Meghan Markle

Relaterede artikler