Tip Sådan får du kvalitets take away med store rabatter

Foto: @chiaraferragni

Elsker du også at slippe for tiden og besværet i køkkenet og i stedet bestille lækker take away? Uanset om det er til fredagens date night, søndagens tømmermænd eller som hverdagens nemmere alternativ, så har take away uden tvivl indtaget danskernes hjerter - og særligt under coronanedlukningen. 

Men god kvalitets take away kan desværre også hurtigt blive til en dyr affære, og derfor har den populære spise-app, Early Bird, nu udvidet sit koncept.

Appen har samarbejdet med 30 nye, lækre restauranter, som pakker din menu to-go for en tredjedel af den almindelige pris. Du har altså muligheden for at spare en hel del på dit take away-forbrug!

Læs også: 8 spisesteder, som serverer skøn, vegetarisk mad i København

Restaurantudvalget er bredt, varierer fra dag til dag og byder blandt andet på steder som Karma Sushi, Morsel Bao, YOburger og Trattoria Sud.

Konceptet er nemt: Du bestiller enten på Early Birds app eller gennem deres hjemmeside, henter din mad på det aftalte tidspunkt og nyder med god samvittighed din lækre kvalitets take away til en tredjedel af den almindelige pris.

Læs også: De 13 bedste croissanter i Århus, Odense og København

I galleriet herunder har vi samlet 10 af vores yndlingsrestauranter, som vi uden tvivl skal besøge, så snart det er muligt igen.

Mon du også har en helt særlig restaurant, som du ikke kan vente med at besøge?

ELLE-redaktionens 10 yndlingsrestauranter i København

Læs også: 6 gode workspots i København

Relaterede artikler