Afsløring Skuespillere fra det gamle 'Gossip Girl'-cast vender tilbage i ny reboot

Foto: Gossip Girl Reboot

’Gossip Girl’ vender tilbage, og du kan faktisk allerede nu se seriens premiereafsnit på HBO Max, som udkom den 8. juli 2021. Men det er mere at glæde sig over!

Udover, at vi skal byde velkommen til en masse nye karakterer, vil der også være et glædeligt gensyn med nogle at de gamle og velkendte ansigter fra den originale 'Gossip Girl'-serie.

I et interview med Daily Beast, afslører skaberen af den populære serie, Joshua Safran, at tidligere ’Gossip Girl’-stjerner vil gæste flere af episoderne.

Dog er det ikke helt de roller, som du nok håber på:

"I sæson 1 vil der være nogle velkendte ansigter af skuespillere fra den originale serie, men det vil ikke være nogle af hovedrollerne. Vi tog tidligt en beslutning, som jeg var nervøs for til at starte med, men nu ved jeg, at det var det rigtige at gøre. De nye karakterer af rebooten vil komme til at stå i skyggen af de originale hovedroller. Hvorfor skulle seerne lære Zoya at kende, hvis de pludselig kan se Nate?"

Læs også: Populær skuespillerinde skal spille Polly Pocket i ny film

Vi skal derfor ikke regne med, at vi kommer til at se Serena, Blair eller nogle af de andre Upper East Side-venner i de nye afsnit.

Her vil det være nogle af de mindre roller fra den originale serie, som vil gøre deres entre. Dog er det ikke helt udelukket, at Serena og slænget kan vende tilbage i seriens anden sæson.

"Til at starte med har serien ikke så meget skærmtid. Men hvis sæson 1 bliver en succes, og vi får lov til at lave en sæson 2, har vi en større chance for at bringe gamle hovedroller tilbage. Her vil der være tid til at give dem historier, der kan udvikles på," fortæller Joshua Safran.

Læs også: 20 spørgsmål til Alice Brunsø

Hvis du ikke allerede har set den, kan du se traileren til den nye ’Gossip Girl’-serie lige her: 

Læs også: 3 serier, du ikke må gå glip af denne sommer

Inden du kaster dig over første afsnit af den nye serie, kan du i galleriet herunder blive klogere på alt, du bør vide om det nye 'Gossip Girl'.

Alt du skal vide om genoplivelsen af Gossip Girl

Læs også: Disse 15 lande har de bedste arbejdsvilkår for LGBTIQ+-personer

Relaterede artikler