Nye emojis Se de kommende emojis her

Foto: Emily in Paris
Senere på året kommer der hele 217 nye emojis, og nu er de første blevet offentliggjort. En kvinde med skæg, en vaccine og par med forskellig hudfarve, er nogle af de emojis, som vi kan se frem til, skriver Emojipedia.

Der har længe været efterspørgsel på større diversitet, når det kommer til emojis. Blandt andet sangeren, Miley Cyrus, der på sin Twitter skrev, at emojis havde brug for en "update på etnicitet". Derudover har der også været en underskriftindsamling, hvor folk har efterspurgt større diversitet, skriver TV2.

Læs også: Hør Meghans private kælenavn til Harry på FaceTime-opkald

Blandt de nye emojis kan du finde skæggede damer, par med forskellige etniciteter, og så er sprøjte-emojien opdateret, så den ikke længere indeholder blod - og dermed er brugbar i forhold til covid-19. 

Foto: Emojipeida

Et forskningsprojekt fra Københavns Universitet viser, at det primært er den ældre generation, der gør brug af emojis. Marianne Haugaard Hansen, der har skrevet speciale i unges brug af emojis, fortæller, at de unge skriver kortere beskeder og bruger mindre tegnsætning i deres beskeder:

"De vil hellere have tempo og flow i deres kommunikation. Det minder lidt mere om at tale rigtigt sammen," siger Marianne Haugaard Hansen.

Læs også: Lady Gagas hunde er blevet skudt og kidnappet

Selvom de unge ikke bruger emojis, tror Marianne Haugaard Hansen dog ikke, at de er på vej ud. Størstedelen af befolkningen bruger dem stadigvæk til at udtrykke sig online, og nu er der endnu flere ikoner på vej til at gøre det med.

Der kommer blandt andet tre nye emojis i den kommende opdatering. En, der puster luft ud, en med spiraløjne og en, der er dækket i tåge. Hjerterne er populære, og derfor kommer der også to nye varianter af dem.

Foto: Emojipeida
Imens vi venter på alle de nye emojis, så har vi i galleriet herunder samlet 7 emojis, som opfattes meget forskelligt fra person til person - hvordan opfatter du dem?

7 Emojis, der opfattes helt forskelligt

 

Relaterede artikler