Weekendtur Forkæl dig selv med skaldyrssafari, whiskysmagning og overnatning ved den svenske vestkyst

Foto: Scandinavian Detours

Der kan være mange grunde til at forkæle sig selv med en afslappende weekendtur.

Måske har du arbejdet hårdt det sidste stykke tid? Måske vil du give dig selv en fødselsdagsgave? Eller måske føler du bare for at forkæle dig selv og din nærmeste uden nogen decideret årsag.

Uanset årsagen er der rig mulighed for at komme ned i gear samtidig med at dyrke nogle interesser på denne weekendtur organiseret af rejseguiden Scandinavian Detours i samarbejde med Talisker  – det oplevede vi på egen hånd, da vi for nyligt nød præcis samme tur centreret omkring Restaurant Brygghuset i den svenske havneby Fiskebäckskil.

I weekenderne 28-29 juni og 23-24 august 2019 organiserer Scandinavian Detours to kulinariske weekendture, hvor I bare skal koncentrere jer om at nyde naturen, maden og en fremragende whisky.

Foto: Scandinavian Detours

Når I ankommer til Fiskebäckskil vil dagen starte med et skaldyrseventyr, hvor I sammen med turens andre gæster bliver sendt afsted i båd for at fiske efter krabber, hummere og rejer.

Herefter vil I blive serveret frokost på en lille øde ø i havet ud for Fiskebäckskil, hvor opdækningen vil være under åben himmel og maden tilberedt over åben ild.

Aftenens middag nyder I på Restaurant Brygghuset, hvor restaurantens kokke vil tilberede dagens fangst. Her vil Nordens bedste bartender, Emil Hed, desuden stå for den dertilhørende cocktailmenu med whisky som grundelement.

Aftenen slutter på toppen, idet I skal nyde en overdådig whiskysmagning i Restaurant Brygghusets egen whiskylounge, der byder på en af verdens største private whiskysamlinger. Natten tilbringer I på det hyggelige Slipens Hotel, hvor morgenmaden også er inkluderet den følgende dag.

Foto: Scandinavian Detours

”Jeg glæder mig til at være del af et projekt, der fremmer den natur, vi har omkring os og ikke mindst de råvarer, man kan finde i den. Smagskombinationerne er som udgangspunkt endeløse, når jeg skal udvikle cocktails til en middag. Men min hovedregel er, at det handler om at finde en balance i syrlighed, sødme og umami mellem drikkevarerne og maden. Derfra kan jeg så begynde at lege med andre smage, der supplerer maden. Jeg vil have fokus på at forsøge at matche de smage, der vil være mest markante i hver ret,” siger bartender Emil Hed.

Læs også: Kom til Podcast Festival 2019 og oplev over 30 af dine favoritpodcasts live.

Hele eventyret koster 2.000 kroner pr. person. Du kan læse mere om weekenden HER, hvor du også finder instrukser til booking af billetterne, der kommer i et begrænset antal. 

Psst! Er du endnu ikke overbevist om weekendturens magi, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet en række billeder, der viser, hvad du kan glæde dig til: 

Forkæl dig selv med skaldyrssafari, whiskysmagning og overnatning ved den svenske vestkyst

 

 

Relaterede artikler