Podcast Kom til Podcast Festival 2019 og oplev over 30 af dine favoritpodcasts live

Foto: Podcast Festival

Er du vild med podcasts, og sluger du hver uge din faste dosis 'Mads og Monopolet', 'Mørkeland' og 'Her går det godt'?

Så er der rigtig gode nyheder.

Onsdag den 28. maj, torsdag den 29. maj og fredag den 30. maj 2019 er nemlig dedikeret til podcasts, når Podcast Festivalen 2019 løber af stablen.

Mere end 30 etablerede podcasts står klar til at invitere dig (og for nogles vedkommende en særlig podcast-gæst) indenfor, når en helt særlig live udgave skal optages.

Du kan både købe billet til podcasts, du allerede elsker, som fx Emilie Liljas ’GirlTalk’ eller ’Astropod’, men du kan også benytte lejligheden til at dykke ned i nye og ukendte podcasts, som du kan få et helt særligt indblik i ved en live session.

Læs også: Podcast-entusiasterne har talt: Her er de 7 bedste podcasts, du skal lytte til lige nu.

Du har måske hørt om ’Vild med Svans’, men hvad er det nu, de snakker om? Vil du have svar på, hvad der står på Flemming Møldrups bucket list, skal du købe billet til Le Gammeltofts podcast ’Bucket List’, og vil du høre om kvinder i topposter, skal du tage til live podcasts med 'Karrierekvinder'. 

Karrierekvinder har undersøgt, hvad der er på spil, når kvinder vil til tops. Lyt til dem tirsdag den 28. maj 2019.  Foto: Podcast Festival

Karrierekvinder har undersøgt, hvad der er på spil, når kvinder vil til tops. Lyt til dem tirsdag den 28. maj 2019. 

Dørene slås op på forskellige venues rundt omkring i hovedstaden, og der skal blandt andet ’podcastes’ på Bremen Teater, Hotel Cecil og Kulturtårnet.

Som noget nyt vil årets Podcast Festival skydes i gang med en podcastprisceremoni, hvor de fire priser: Årets Fortælling, Årets Koncept, Årets Samarbejde og Årets Talent skal uddeles.

”Med sådan en pris kan vi hylde de der går forrest, er modige, kreative og laver de bedste podcasts samt sende anerkendelse ud til både podcastere og andre aktører, der er med til at udvikle podcasting i Danmark”, lyder det fra Podcast Festivalen.

Du kan få det fulde overblik over Podcast Festivalens program og venues HER.

Så tag din veninde under armen og vent ikke for længe med at sikre jeres billetter, der kommer i et begrænset antal. De koster, ved de fleste live podcasts, 50 kroner.

Relaterede artikler