Donda Derfor dukkede Kim Kardashian op i brudekjole til Kanyes lanceringsfest

Foto: Mega

Efter adskillige forsinkelser er Kanye Wests nye album, ’Donda’, endelig udgivet. Albummet er opkaldt efter Kanyes mor, der gik bort tilbage i november 2007.

Albummet skulle oprindeligt have være udgivet den 23. juli 2021, men da dagen kom, var ’Donda’ stadig ikke at høre nogle steder.

Nu er albummet her så endelig – og man må sige, at dets tredje (ja, tredje) lanceringsfest, der blev holdt kun få dage inden udgivelsen af albummet, har taget internettet med storm.

Læs også: De vildeste 9 gaver, Kanye har givet Kim

Festdeltagerne oplevede nemlig ikke kun, at Kanye satte ild til sig selv på scenen, men også en række overraskende optrædende – heriblandt Kim Kardashian i en brudekjole, og de omdiskuterede artister Marilyn Manson og DaBaby.

Kanye satte ild til sig selv

En af Kanyes helt store overraskelser til sin lanceringsfest var, da han først satte ild til en kopi af sit barndomshjem, som var placeret på scenen, for herefter at sætte ild til sig selv.

Det forlyder, at ildspåsættelsen skulle symbolisere, at Kanye gav slip på sin fortid for at blive genfødt gennem asken.

Ilden blev slukket ved hjælp af ildslukkere af hans medhjælpere, som hele tiden var ved hans side.    

Kim Kardashian i Balenciaga couture brudekjole

En anden af Kanyes helt store overraskelser til festen, var Kim Kardashians optræden.

Kim og Kanye har været gift i 6 år, men parret søgte om skilsmisse tilbage i februar 2021. Derfor kom det for mange også som en stor overraskelse at se Kim på scenen – særligt, fordi hun dukkede op iført brudekjole og slør.

Vi ved endnu ikke helt præcis, hvad Kims rolle under eventet var. Ifølge E! skulle brudekjolen dog forestille at være et symbol på parrets forhold og for sangen ’No child left behind’, som blev afspillet samtidig med Kims entre.

Selve brudekjolen, som Kim bar, var en Balenciaga couture brudekjole. Kjolen blev oprindeligt præsenteret på modellen Awar Odhiang under Balenciagas juli-show, der markerede brandets første couture-kollektion siden 1968.

Selvom nogle fans har troet, at selve handlingen skulle symbolisere, at Kim og Kanye har fundet sammen igen, er det dog ikke tilfældet ifølge kendisserne selv.

Det forlyder nemlig, at Kim deltog for Kanyes skyld:

”Jeg var glad for at gøre det for Kanye og hans fest, som var så vigtig for ham,” fortæller Kim Kardashian i interviewet.

Læs også: Kim Kardashian og Kanye West er havnet i massiv shitstorm på grund af pinlig løgn

Marilyn Manson og DaBaby side om side med Kanye

Udover at have inviteret Kim Kardashian til at optræde under sit event, bragte Kanye også to ellers ”aflyste” artister frem på scenen – nemlig Marylin Manson og DaBaby.

Manson er tidligere blevet anklaget for voldtægt, chikane og overgreb af en lang række kvinder. Sidst så sent som tilbage i juli måned. Han har dog haft nægtet alle anklagerne.

Herudover er DaBaby også i ekstremt dårligt lys for tiden. Til en koncert på Rolling Loud, kom han nemlig med flere stærkt nedsættende bemærkninger om LGBTQ-personer. I begyndelsen af august undskyldte han dog overfor LGBTQ+-samfundet for sine kommentarer.

Foto: Mega

Kanye har udtalt, at han har valgt at inddrage de omdiskuterede artister i sin optræden, fordi han ønskede en reaktion:

Udgivet uden Kanyes tilladelse?

Selvom fans er mere end glade for, at Kanyes nye album endelig er ude, lader det til, at det ikke var meningen, at albummet ”allerede” skulle være udgivet på nuværende tidspunkt.  

Få timer efter, at albummet var udgivet, delte Kanye nemlig et Instagram-post, hvor han skrev, at pladeselskabet Universal havde udgivet ’Donda’ uden hans tilladelse.

Kanye har (endnu) ikke selv uddybet, hvorfor albummet ikke skulle have været udgivet endnu.

Den manglende tilladelse kan dog skyldes, at han hellere ville have rapperen DaBaby med på albummets første nummer, ’Jail’, end den stjerne, som der i den udgivne version rapper på nummeret.

Udover, at DaBaby ikke er lige så kendt som ham, der nu rapper på ’Jail’, er der i cancel culture-tiden også gode grunde til, at Universal er uenig med Kanye West om DaBaby.

Læs også: Kanye West spottet på date med Hollywood-kendis efter Kim K-brud

'Kanye' er snart fortid

Der sker mange nye ting for Kanye West for tiden. Udover lige at have udgivet et nyt album, har han nemlig for nyligt også ansøgt om navneændring.

I stedet for sit nuværende navn, som vi alle kender ham under, vil Kanye gerne hedde ’Ye’. Kanye har brugt navnet som kælenavn i flere år, ligesom hans ottende album også bar titlen 'Ye'.

Ifølge ansøgningsdokumenterne, ønsker han at skifte navnet af personlige årsager. Vi ved derfor (endnu) ikke, hvorfor han har valgt at foretage ændringen.

Ansøgningen om navneændringen foregik i Californien og ser ud til at blive godkendt. Så længe der ikke er mistanke om, at man bruger sit nye navn til svindelnumre, bliver langt de fleste ansøgninger nemlig godkendt af staten.

Læs også: Her er en komplet A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Der er altså nok at stille spørgsmålstegn ved, ved weekendens festligheder og albumudgivelse, og hvis du lige har brug for et pusterum, kan du i galleriet herunder swipe dig igennem nogle af Kim Kardashians og Kanye Wests sødeste øjeblikke, fra dengang, hvor de stadig (officielt) var et par.

Se Kim Kardashian og Kanye Wests sødeste øjeblikke her

Læs også: Kim Kardashian har kastet sin kærlighed på dansk smykkebrand

Relaterede artikler