Ny dansk datingapp med unik kærlighedsalgoritme
Foto: IMaxTree
Lovla

Ny dating-app med samme algoritme som 'Gift ved første blik'

af Emilie Østerby Bruun 19/08/2021
Lige nu ruller den syvende sæson af det populære realitypogram 'Gift ved første blik' over skærmen, og kærlighed og algoritmer vil derfor være på alles læber de næste par måneder igen. Og nu kan du selv afprøve programmets magi, for en ny dansk dating-app med samme unikke kærlighedsalgoritme, som det populære tv-program, er netop trådt ind på det danske marked.

Den nye app ’Lovla’ kommer med en klar mission – nemlig at ændre på det overfladiske dating-game og tage kærligheden alvorligt ved hjælp af en unik og specialiseret kærlighedsalgoritme.

Appen skal hjælpe danskerne på bedre dates med dens personlige algoritme, der skal være med til at skabe dybere relationer fra starten. Den lovende app blev lanceret i Danmark den 1. februar i år, og den har allerede over 25.000 danske brugere.

Læs også: Dating-app afslører: I disse fem danske bydele flirter beboerne mest

På samme måde, som i ’Gift ved første blik’ matches man ud fra ens holdninger, baggrund og indstillinger i livet og ikke ud fra, hvor godt man ser ud gennem en kameralinse.

Skaberne af ’Lovla’, tech-brødrene Mortada Haddad og Ahmed Haddad, har brugt de seneste 12 år, på at udvikle succesfulde matching-algoritmer i udlandet, men nu har de sat sig for at hjælpe danskerne.

Brødrene mener, at der skal mere til end pixelerede portrætter og slørede smil, for at finde den ægte kærlighed. Den unikke algoritme tager nemlig højde for personlige værdier, kvaliteter, særlige kendetegn og drømme.

Læs også: Ungdommen er stoppet med at bruge punktummer af en overraskende grund

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du vælger samtaleemner og præferencer, og herfra gør ’Lovla’ arbejdet og sender dig en unik match-score, hvor du kan se de kandidater, du har mest tilfælles med.

Den ene halvdel af tech-duoen, Ahmad Haddad udtaler: 

"Danskerne har taget online-dating til sig. Men vi mener ikke, at datingmarkedet har taget danskernes kærlighed alvorligt nok. Derfor ville vi skabe en algoritme, der tog hensyn til værdier, personlighed, kultur og hvor du er i dit liv."

Er du også blevet nysgerrig på den nye kærligheds-app? Så kan den findes på iOS, Android samt Web. 

Og hvis du under Corona, er blevet helt vild med hjemmedates, kan du i galleriet herunder få 7 gode idéer til, hvad I sammen kan lave, mens I udforsker kærligheden.