Reunion Veninderne fra Friends har holdt reunion og delt et ikonisk billede derfra

Foto: Mega

Den 15. oktober 2019 postede Jennifer Aniston sit første billede på Instagram. Inden hun lagde billedet op, havde hun formentlig ikke tænkt, at det lidt slørede, halvdårlige billede kunne føre så meget med sig, som det endte med at gøre.

Billedet portrætterede de seks Friends Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer - og endte med at gå viralt og få over 15 millioner likes.

Friends-damerne Jennifer Aniston, Courteney Cox og Lisa Kudrow, som spiller henholdsvis den modeinteresserede Rachel Green, den rengøringsbesatte Monica Geller og den naive spirituelle guitarist Phoebe Buffay i Friends, har tilsyneladende teamet op og holdt reunion - dog tyder noget på, at deres mandlige kollegaer ikke var inviteret.

For da Jennifer Aniston postede billedet af de tre veninder, skrev hun som kommentar: ”Hej fra pigerne fra den anden side af gangen.”

Et sådant billede går ikke stille hen, og derfor har Aniston også fået flere tusinde kommentarer med på vejen.

”I could so easily freak out right now,” skriver webshoppen Asos som en klar reference til en af seriens berømte citater sagt af Jennifer Aniston i rollen som Rachel Green, og Friends-referencerne tager ingen ende:

”Oh. My. God,” som den både elskede og hadede karakter Janice sagde.  

”I KNOW,” a la den stædige Monica Geller.

”Unagi,” som Monicas ældre ’doktor’-bror, Ross.

Og således fortsætter rækken af mindeværdige citater i kommentarfeltet.

Læs også: J.Lo dressede up til awardshow og beviste, at hun stadig har sine 'Jenny from the Block'-vibes

Efter Jennifer Aniston er kommet på Instagram, har det vist sig, at hun er noget af en spasmager, når det kommer til de sociale medier. Hun ynder nemlig ofte at gøre lidt grin med sig selv og har ikke noget imod at vise hverken billeder fra hendes barndom eller billeder, hvor hun tager sig mindre godt ud. Du kan tjekke hendes profil her.

Heller ikke Courteney Cox har noget imod at være offer for en smule latter på de sociale medier, og har du lyst til et sidste velment grin, kan du se skuespillerinden udfolde sig i en dans med datteren lige her:

Relaterede artikler