Den røde løber J.Lo dressede up til awardshow og beviste, at hun stadig har sine ’Jenny from the Block’-vibes

Foto: Mega

Jennifer Lopez er kendt for at troppe op på den røde løber i nogle vovede kjoler.

Under Grammy Awards i 2000 var hun iført en grøn Versace-kjole, der endte med at få Google til at forevige outfittet med en ny funktion. Ved Met Gala i 2016 bar hun en Atelier Versace-kjole fyldt med glitter og en ditto glitrende paryk.

Golden Globes Awards den 5. januar 2020 fejrede hun i en voluminøs kjole, der fik hende til at ligne en forsinket julegave - og senest til Critics’ Choice Awards den 11. januar 2020 bjergtog hun atter os alle, da hun ankom i den smukkeste George Hobeika-kjole, der skreg "I still got it".

Jenny var tilbage i topform, og den enorme kjole fra Golden Globes var på smukkeste vis skiftet ud til fordel for denne champagnefarvede 'body-hugging' sag, der tog hende tilbage til diva-rødderne. Jo jo, J.Lo har den stadig, hvis du skulle have været i tvivl. 

Foto: Mega

Den cremefarvede drømmekjole, der fik J.Lo’s smukke former vist frem på bedste vis, var besat med funklende "diamanter". Og for at fortsætte det glitrende tema, glimtede diamanterne ligeledes fra hendes ører, om håndledet, på clutchen - og så var hendes fingre selvfølgelig også pyntet ekstra godt til med ringe af en vis karat.

Læs også: Se alle kjolerne fra Golden Globe Awards 2020

Lopez var nomineret i kategorien Best Supporting Actress for hendes rolle i filmen Hustlers. Hun var dog oppe imod nogle skarpe kvinder og måtte se sig slået af den amerikanske skuespillerinde, Laura Dern, der spiller Nora Fanshaw i Netflix-filmen Marriage Story.

Men der var ingen sure mine fra skuespillerinden, der var ekstatisk over overhovedet at være blevet nomineret.

En begejstret Lopez lagde nemlig en video på Instagram, hvor hun ydmygt takkede.

”Jeg forsøger at holde tårer tilbage. Det betyder så meget for mig at blive anerkendt af mine kolleger! Tusind tak for til @sagawards for nomineringen. Det betyder alverden for mig. GIV ALDRIG OP! #HustlersMovie #Ramona ”SAGAwards,” lød ordene fra den overvældede J.Lo.

Psst! Som fast inventar på den røde løber, elsker Jennifer Lopez at ankomme med stil, og der findes derfor mange ikoniske J.Lo-looks. Vi har samlet de mest mindeværdige her:

Jennifer Lopez' bedste og mest ikonske looks gennem tiden

Relaterede artikler