Binge-watch Skaberen af Sex and the City er klar med ny romantisk serie

Foto: Netflix

Darren Star, der står bag de fleste af dine tv-favoritter som Sex and the City, Younger og Beverly Hills 90210, er dette efterår klar til at forsyne dig med endnu mere drama, mode og kærlighedsintriger i den nye serie ’Emily in Paris’.

I den helt nye rom-com-serie kan du forvente et lige så modekyndigt-univers som i Sex and the City. Det er nemlig den samme kostume-designer, Patricia Field, der står for beklædningen i den nye serie - og det er blot én af grundende til, at ’Emily in Paris’ med garanti kommer til at indtage vores seriehjerter dette efterår.  

Læs også: Her er alle titlerne, der kommer på Netflix i september

Serien følger den altid velklædte Emily Cooper, spillet af Lilly Collins, der lige er flyttet fra Amerika til Paris for at arbejde i et fransk marketingsfirma. Emily er en ung, amerikansk kvinde i sine 20’ere, der gør tingene ”the American way”, hvilket for franskmændene ikke altid er ”the right way”. 

Paris, kærligheden og modens hovedstad sætter rammerne for serien – og findes der en flottere by end Paris? Endnu en god grund til at serien bliver dit nye binge-watch dette efterår.

Læs også: Her ville Sex and the City-karakterne være i dag

Da serien foregår i Paris, medvirker der naturligvis også en del franskmænd. Listen over franske skuespillere, der medvirker i serien, lyder på Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat og Bruno Gouery. 

Serien har premiere d. 2. oktober på Netflix, hvor alle 10 afsnit af serien bliver udgivet - så du skal ikke vente så længe endnu.

Er du også helt vild med den parisiske livsstil, og kunne du heller ikke få nok af moden i Sex and the City, så skal du glæde dig til at se, hvilken kreatvitet som designeren Patricia Field har medbragt i Darren Stars helt nye romantiske komedieserie. 

Smugkig og se traileren til serien, der udkommer på Netflix d. 2. oktober her. 

Relaterede artikler