Friends Reese Witherspoon afslører, at hun afslog at medvirke i flere Friends-afsnit og deler den overraskende årsag

Foto: Mega

Den 43-årige populære skuespillerinde, Reese Witherspoon, som vi kender fra blandt andet Legally Blonde og Big Little Lies spillede for mange år siden med i to afsnit af den populære tv-serie Friends.

I sæson 6, der løb over skærmen i 1999 og 2000, havde Reese nemlig rollen som Jill Green, altså Rachel Greens lillesøster og det ene af de to afsnit, hun medvirkede i, blev faktisk opkaldt efter hende, idet det fik titlen: ”The One with Rachel's Sister”.

Nu arbejder Rachel og Jill (aka Jennifer Aniston og Reese Witherspoon) sammen igen, idet de begge medvirker i tv-serien The Morning Show, og i den forbindelse er det kommet frem, at producerne bag Friends faktisk tilbød Reese at fortsætte som en del af Friends-castet efter de to episoder, men at hun dengang selv afslog tilbuddet.

Og nu tror du måske, at den succesfulde og særdeles højt betalte skuespillerinde måtte takke nej til Friends-hittet fordi, hun var travlt optaget af andre jobs, eller måske fordi rollen var for lille til hendes voksende talent, men nej – årsagen til afslaget var tvært imod helt anderledes.

Læs også: Veninderne fra Friends har holdt reunion og delt et ikonisk billede derfra.

”Vidste du godt, at de tilbød mig at komme tilbage, men jeg sagde, jeg ikke kunne gøre det?” spørger Reese kollegaen og veninden Jennifer i et nyere interview i forbindelse med The Morning Show og fortsætter ”Jeg var for bange. Jeg var for nervøs.”

Se klippet her:

Da Reese og Jen spillede overfor hinanden i Friends, blev de uvenner over Ross, som begge søstre gerne ville date. Og det var faktisk lige her, en af hit-seriens sjoveste replikker kom til live.

”Du må ikke få Ross,” lød det fra Rachel, hvortil den forkælede lillesøster Jen svarede ”Må ikke få? Det eneste, jeg ikke må få, er mælkeprodukter.”

Friends var generelt spækket med morsomme citater, og vi har samlet 25 af de bedste i galleriet herunder: 

De 25 bedste citater fra Friends

Relaterede artikler