Sex and the City fylder 20 år - her er vores yndlings-øjeblikke fra serien

Foto: Sex and the City

Onsdag den 6. juni 2018 har den ikoniske tv-serie, Sex and the City, 20-års jubilæum.

Det vil sige, at vi har fulgt vores absolutte yndlingskarakterer Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda optræde med en designertaske i den ene hånd og en Cosmopolitan i den anden i mere end to årtier - og det skal fejres!

Det er nemlig ingen hemmelighed, at vi ELLEsker Sex and the City, og selvom det snart er mange år siden, at vi for første gang blev introduceret for de fire New Yorker-veninder og deres misundelsesværdige livsstil, så er det en serie, som vi bliver ved med at vende tilbage til.

Læs også: Hvilken Sex and the City-karakter er du baseret på dit stjernetegn?

Og i forbindelse med seriens 20 års jubilæum, så har producenten bag serien, HBO, lavet en top 10 over deres favoritøjeblikke fra serien - og vi kan kun give dem ret!

Se eller gense de bedste øjeblikke i videoen her: 

Der er heldigvis stadig en rigtig god grund til at følge med i de fire veninders hverdag, for Sex and the City diskuterer kulturelle emner, der stadig er relevante idag - og den gør det med en befriende humor og åbenhed.

Den giver os lov til at grine af vores dårlige dates, til at turde tale om sex og til at sætte bedre pris på vores venskaber og - vigtigst af alt - på vores garderober.

Læs også: 20 kendisser, du har glemt var med i Sex and the City

Men selvom vi har set serien flere gange end vi kan tælle til, så er der alligevel et par ting, som vi slet ikke vidste om den ikoniske serie.

Vidste du fx at Carries lyserøde tylskørt kun kostede 35 kr., eller at det ikke var meningen at Carrie og Mr. Big skulle ende sammen? 

Vi har fundet 11 ting, som du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City i galleriet nedenfor:

11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

 

Relaterede artikler