Ny kollektion Ralph Lauren laver en Rachel Green-kollektion

Foto: Friends

Det er 25 år siden, vi første gang lærte vores nye Venner at kende – nemlig Monica, Chandler, Rachel og alle de andre. Det er derfor også 25 år siden, vi begyndte at sukke over Rachel Greens fantastiske garderobe og begyndte at klæde os som hende. For at fejre jubilæet har Ralph Lauren i samarbejde med filmproduktionsselskabet Warner Bros kreeret en kollektion inspireret af karakteren spillet af Jennifer Aniston, Rachel Green.

Skal du have fingre i den?

Efter at have serveret kaffe på de seks venners stamkaffebar, Central Perk, i nogle år, lander Rachel Green drømmejobbet hos Ralph Lauren. Her arbejder hun i fem ud af seriens ti sæsoner. Faktisk optræder selveste Ralph Lauren i en af episoderne for at være med til at underbygge fortællingen.

Læs også: Ny pop-up-oplevelse lader dig træde ind i Friends’ mest ikoniske scenografier.

Kollektionen er derfor inspireret af hendes arbejdsuniform og vil blive solgt i den amerikanske luksuriøse butikskæde, Bloomingdales, som er Rachel Greens hyppigt frekventerede ’go to’-butik. Og for at tilføje lidt ekstra pizzazz omdanner de dele af butikken til en kaffebar, hvor der vil være kaffe på kanden og en stemning, som var du en del af venneflokken.

Og i bedste Central Perk-stil er kampagnen for Rachel Greens kollektion selvfølgelig skudt i sofaen i kaffebaren, hvor vi så ofte så Rachel hænge ud med vennerne efter en endt arbejdsdag hos Ralph Lauren. 

Foto: Ralph Lauren

’Wear-to-work’-kollektionen, som den vil blive kaldt, er et miks af Rachels mange forskellige looks. Den er spækket til med referencer fra modeguruens klædeskab i 90’erne, men tilpasset 2019. De forskellige designs tæller blandt andet rullekravetrøjer, miniskørter, klassiske, hvide skjorter, læderstøvler og en leopardjakke.

Kollektionen kan du finde i Bloomingdales, New York fra den 21. september 2019, men har du ikke mulighed for at drage over atlanten, kan du allerede nu få fingre i kollektion online, hvor priserne ligger fra 800 kroner og opefter.  

Psst! Har du lyst til at blive inspireret af Rachel Greens garderobe? Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet 15 stiltips, som vi har lært af Rachel.

15 stiltips, vi har lært af Rachel Green fra Friends

Relaterede artikler