Friends Ny pop-up-oplevelse lader dig træde ind i Friends' mest ikoniske scenografier

Foto: Friends

Det kan være svært at begribe, men den 22. september 2019 er det lige præcis 25 år siden, at første afsnit af hit-serien Friends løb over skærmen.

I den anledning åbner en pop-up-oplevelse, som lader dig træde ind i seriens mest ikoniske scenografier, hvor du kan mindes alle de bedste Friends-øjeblikke helt tæt på.

“The One with the Pop-Up” hedder pop-up-oplevelse, og som en ægte Friends-fan forstår du naturligvis godt referencen til alle Friends-episoderne, hvis titel altid starter med ”The One with….”

“The One with the Pop-Up” vil selvfølgelig foregå i New York i bedste Friends-stil, og hvis du er så heldig, at du skal besøge byen mellem den 7. september og den 6. oktober 2019, hvor pop-uppen er åben, må du simpelthen ikke snyde dig selv for et besøg.

Du vil få mulighed for at bevæge dig igennem de rum, der dannede rammerne om den ikoniske serie – og hvem vil ikke gerne gå op opdagelse i kaffebaren Central Perk, Rachel og Monicas lejlighed samt den trappeopgang, hvor Ross prøvede at få Chandler og Rachel til at ”pivot!”

Foto: Friends

Du får også muligheden for at sidde i Joey og Chandlers ikoniske længestole, spille på deres bordfodboldbord og stikke hovedet ind i en kalkun (kun Friends-fans forstår).

Mens du er i gang med en tur ned af memory lane á la Friends, så besøg også adressen 90 Bedford Street i New Yorks West Village, hvor du kan få et glimt af den bygning, som udefraset dannede rammen om bygningen, hvor vennerne boede.

Læs også: Matt LeBlanc aka Joey afslører, hvad han stjal fra settet på Friends.

Billetterne til “The One with the Pop-Up” sættes til salg til 30 dollars pr. stk. lige HER fredag den 2. august 2019.

Psst! Mens du enten venter på, at billetterne skal sættes til salg, eller forsøger at dulme smerten over, at du ikke har mulighed for at besøge “The One with the Pop-Up”, kan du passende scrolle igennem galleriet herunder og se, hvor meget dine yndlings-TV-lejligheder ville koste i dag - og Monica og Rachels lejlighed er selvfølgelig er med på listen:

Så meget ville dine yndlings TV-lejligheder koste i dag

 

Relaterede artikler