Seriesøndag To nye serier på vej med Game of Thrones potentiale

Foto: Scanpix

Vinteren er langt fra slut, når sidste afsnit af den længe ventede syvende sæson af kultserien Game of Thrones fosser ud af streamningtjenesterne engang i 2019. Nej, det populære eventyrunivers fortsætter med at lokke os bag skærmene med hele to nye fantasy-serieproduktioner under opsejling. 

Så hvis du ikke er mentalt klar til at forlade Westeros, er der håb!

Den første serie, vi har fået nys om, er en decideret efterfølger til Game of Thrones, som HBO (der har produceret TV-adaptionen af R.R. Martins fantasy bøger) også vil stå bag. Og det bedste af det hele? Det er nok, at serien er sat til at udkomme allerede i 2020! (Og ja, selvom det lyder som noget der er langt ude i fremtiden, skal vi huske på, at der jo liiiige kommer seks nye afsnit af Game of Thrones i 2019!) 

Game of Thrones masterminded George R.R. Martin er også inde over efterfølgeren - der faktisk er en forgænger - og kommer i følge et tweet fra forfatteren selv til at have titlen The Long Night

Selvom det lyder som en titel, der kunne være taget direkte ud af en scene fra Night’s Watch på muren, så er der ikke noget velkendt og Westeros’skt over The Long Night: Historien udspiller sig nemlig 8.000 år før Game of Thrones, i en guddommelig og heltebesat æra, der er i opløsning af onde kræfter. I dette univers får vi foræret alle de byggesten, der tilsammen har skabt Westeros’ mørkeste hemmeligheder, oprindelsen af White Walkers og de første grene af familie-legenden Stark… Og intet er, som vi forventer (har vi lade os fortælle af historie-synopsen). 

Tidsforskellen fra The Long Night til Game of Thrones betyder (desværre) af vores nuværende helte og heltinder som Kit Harrington, Sophie Turner og Emilia Clake - for ikke at glemme Nikolai Coster Waldau og Birgitte Hjort - ikke vender tilbage i den nye serie… Til gengæld kommer Naomi Watts i følge imdb.com til at bære en af hovedrollerne. 

Læs også: Cara Delevingne og Orlando Bloom har hovedrollerne i ny eventyrlig neo-noir serie

Som om det ikke i sig selv var rigeligt med gode nyheder, så har streamingtjenesten Amazon Prime Video også annonceret, at de kæmper om de Game of Thrones hungrende seere: De har nemlig opkøbt TV-rettighederne til kultserien The Wheel of Time - en serie, der har mindst ligeså mange hardcore fans, som R.R. Martins. 

The Wheel of Time er en episk fortælling - særligt i disse kvinderettighedsorienterede tider: Det er en fortælling om en verden, hvor magi eksisterer, men kun kvinder kan bruge den (yihaa!). 

Historien følger Moiraine, der er engageret i skyggeorganisationen Aes Sedai, på hendes farlige rejse med fem unge mænd og kvinder gennem det magiske univers. Moiraine er sikker på at en af hendes fem medrejsende er en reinkarnation af en ekstrem magtfuld person, der ifølge profetierne enten vil rede eller destruere menneskeligheden. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Der er ikke kommet mange detaljer ud omkring serie-adaptionen af The Wheel of Time endnu, andet end at den vil blive vist eksklusivt på Amazon Prime Video, når den udkommer. Men én ting er sikkert: Uanset hvad, er det en historie med ultra-stærke kvinder i centrum tilsat en masse af de eventyrlige fantasy-elementer vi elsker (og kommer til at savne) fra Game of Thrones universet. 

 

Så om vi glæder os? Ja!

 

 

Relaterede artikler