Seriesøndag Cara Delevinge og Orlando Bloom har hovedrollerne i en ny eventyrlig neo-noir serie

Foto: Amazon Prime Video

Det er vidst de færreste pigehjerter, der ikke skipper et slag, når navnet Orlando Bloom popper op på skærmen. Uanset om det er i rollen som (ufrivillig) pirat-arving Will Turner i Pirates of the Caribbean eller som elveren Legolas med de misundelsesværdigt velplejede lokker i Ringenes Herre (vi vælger af strategiske årsager at udelade hans rolle i Troja som den vattede Prins Paris…). Hvorom alting er: Orlando Bloom er stort set altid værd at se på. 

Derfor er jublen også højlydt, nu hvor det er blevet bekræftet, at Orlando-boy skal spille den mandlige hovedrolle i en kommende serie! Og tanken om at få ham at se igen og igen og igen på skærmen, med et nyt afsnit hver uge er nok til at vække vores nysgerrighed big time

Serien er en fantasy serie - eller ‘neo-noir’ genren, som det hedder på fint filmsprog - og hedder Carnival Row. 

So far, so good: Orlando Bloom - Godt! Mystisk fantasy - Godt! Men endnu bedre er det næsten, at Dreamboy Bloom får selskab på skærmen af den ultimative fashion it-girl, Cara Delevingne. Det er næsten for godt til at være sandt! 

Her er hvad vi ved om serien indstil nu…

Læs også: Hvis du er vild med Gilmore Girls, skal du se The Marvelous Mrs. Maisel

Carnival Row er en fantasy-serie, der foregår i en fiktiv neo-victoriansk by, der hedder The Burque. Fabelagtige skabninger flygter ind og ud af den krigshærgede by, og der opstår voldsomme spændinger mellem byens indbyggere og den stigende immigrantpopulation. Plottet er centeret omkring en mordeftersøgning, der følger i sporene af en række uforklarlige mord, som skaber panik blandt byens indbyggere, der allerede har nerver og følelser på maks alarmberedskab. Det er en eventyrlig fortælling, hvor victorianske elementer flettes ind i moderne konstellationer (fornemmer vi lidt Harry Potter, Penny Dreadful eller Parasol Protectorate?) tilsat elementer af klassisk britisk detektivhistorie a la Sherlock Holmes og Murder on Ripper Street. 

Cara Delevingne spiller Vignette Stonemoss - en fe, der er på flugt fra at blive dømt, og Orlando Bloom spiller Rycroft Philostrate - en politinspektør, hvis opgave er at løse mysteriet om et mord på en showpige af fe-agtig natur. Vi fornemmer, hvor det bærer hen. 

 

Carnival Row vil efter planen blive vist en gang i foråret 2019, og vises eksklusivt på Amazon Prime Video.

Prime Video er online-shoppe mekkaet Amazons stramning tjeneste, der ligesom vi kender det fra Netflix og HBO, tilbyder en masse originalt produceret streaming indhold. Blandt andet står Amazon Prime Video bag anmelderroste serier som The Marvelous Mrs. Maisel, og lancerer i løbet af 2018 og 2019 flere nye serier - herunder TV-adaptioner af kult-serierne Ringenes Herre, Good Omens og Wheel of Time - og har netop præsenteret nye serier som The Romanoffs (med Aeron Eckhart, Christina Hendrix og Diane Lane).

Relaterede artikler