Friends Matt LeBlanc aka Joey afslører, hvad han stjal fra settet på Friends

Foto: Friends

Til maj er det 15 år siden, sidste afsnit af Friends løb over skærmen. 15 år. Lad os i første omgang lige lade den synke ind.

For os seere kan vi hurtigt savne et godt show, men det må i sandhed være en hel anden snak for de skuespillere, der har haft deres daglige gang på settet til optagelserne af en serie, der som Friends, varede i 10 år.

Derfor kan det være rart at have minder at knytte sig til, og det er Matt LeBlanc, der spillede karakteren Joey, vist enig i.

Læs også: 15 stiltips, vi har lært af Rachel Green fra Friends.

I et nyt interview med Jimmy Fallon afslørede den nu 51-årige skuespiller, at han vist var kommet til at tage et par ting med hjem fra settet. Nemlig så han havde et evigt minde om den fantastiske tid (udover den gigantiske økonomiske indkomst, han også tog med sig).

Vi er nok mange, som pludseligt er kommet hjem fra arbejde med en kuglepen i lommen, men Matt LeBlanc kom vist til at tage lidt derudover.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Først og fremmest afslører Joey (han hedder altså ikke andet i vores øjne), at han tog bordfodbolden fra Joey og Chandlers bordfodboldbord med hjem. Den var unægtelig en stor del af de to karakterers forhold, og derfor synes vi kun, det er passende, at bolden kom med Joey hjem i sidste ende.

En anden vigtig genganger i Friends er den magnetiske tavle, Magna Doodle, der figurerede igennem hele serien i vennernes lejlighed. Det var seriens elektriker, Paul Swain, der stod for at dekorerer tavlen til hvert afsnit. Matt LeBlanc ’stjal’ derfor tavlen, idet han kun mente, at det var passende, at Swain fik tavlen med hjem efter de sidste optagelser i år 2004.

Sødt ik?

Du kan se hele interviewet med Matt LeBlanc lige her:

Hvis du ikke kan få nok af Friends (og hvem kan i virkeligheden det?), så se med i galleriet herunder, hvor vi kigger nærmere på, hvad Friends-karaktererne ville lave, hvis serien blev optaget i dag: 

Hvad Friends-karaktererne ville lave hvis den var filmet i 2017

Relaterede artikler