Serie Netflix er klar med ny serie, der har Gossip Girl-stjerne i hovedrollen

Foto: All Over Press

Lonely boy, er det dig? Oh yes. Netflixs nye dramaserie 'You' har Penn Badgley – bedre kendt som Gossip Girls' Dan Humphrey – på rollelisten, og dét ser ud til, at den 31-årige skuespillere igen får sig sag for sig med en blond skønhed.

Skuespillerne i Netflixs nye serie 'You'.  Foto: All Over Press

Skuespillerne i Netflixs nye serie 'You'. 

I maj 2018 offentliggjorde Netflix den første trailer til serien 'You', som endnu ikke har fået nærmere premieredato. I traileren fik vi dog en nervepirrende teaser på en dramaserie i bedste kaliber.

'You' centrerer sig om den kloge New Yorker Joe Goldberg (spillet af Penn Badgley), som allerede fra sit første tilfældige møde med den smukke Beck bliver besat. 'You' handler om Goldbergs måde at stalke sig frem til uendelig information om Beck baseret på hendes sociale medier, og alt hun i god tro har delt med omverdenen. Måske Netflix prøver at advare os om vores sårbarhed i i dags evigt online verden?

Læs også: Hvilken Gossip Girl-karakter er du baseret på dit stjernetegn?

I hvert fald er der ikke dét Goldberg ikke vil gøre for kærligheden, og traileren til 'You', der i øvrigt er baseret på 2014-bogen af samme navn af Caroline Kepnes, afslører da også, at den forelskede New Yorker vil gå så vidt som at dræbe på sin vej til Becks hjerte.

 

Penn Badgley kender vi allerede som Dan Humphrey i Gossip Girl – hitserien, der kørte fra 2007-2012, som havde Badgley som en af sine ledende mandlige hovedroller. Her spillede den amerikanske skuespiller over for prominente navne som Blake Lively, Leighton Meester og Ed Westwick - eller som du plejer at kalde dem: Serena Vanderwoodsen, Blair Waldorf og Chuck Bass.

 

Penn Badgley i rollen som Dan Humphrey - her med sin Gossip Girl-lillesøster Jenny Humphrey. Foto: All Over Press

Penn Badgley i rollen som Dan Humphrey - her med sin Gossip Girl-lillesøster Jenny Humphrey.

Også castet i 'You' indeholder et par velkendte navne. Beck, den kvindelige hovedrolle spilles af 26-årige Elizabeth Lail, som vi kender fra The Blacklist. I serien har den blonde skønhed selvfølgelig en mørkhåret bedste veninde, og hun spilles af Pretty Little Liars’ Shay Mitchell.

Hvornår vi får lov til at binge-watche løs på Netflixs nyeste satsning vides endnu ikke. Èn ting er dog sikkert – her på ELLE-redaktionen sidder vi klar!

Fik du også lyst til at genbesøge universet fra Gossip Girl? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 25 overraskende detaljer om hit-serien, du med garanti ikke vidste. 

Gossip Girl: 25 overraskende detaljer, du med garanti ikke vidste

Relaterede artikler