Se Serena og Chucks casting-optagelser til rollerne i Gossip Girl

Foto: Gossip Girl

Hvis du tror, at Blake Lively kun blev valgt til rollen som Serena Van Der Woodsen på grund af sit smukke ydre og gyldne hårlokker, så tager du fejl. 

Vi er gået i gemmerne og har fundet Blake Lively og Ed Westwicks casting-optagelser fra 2007 til rollerne som Serena og Chuck, og det er virkelig sjovt at se, hvordan vores yndlingsstjerner fik rollerne som de to mest populære teenagere fra Upper East Side, Manhatten.  

Se også: Nu kan du leje designertasker - præcis ligesom i Sex and The City 

Og selvom serien sluttede i 2012, og Blake Lively siden er blevet gift og er blevet mor, så ser vi hende nu stadig lidt som Serena. 

Se Blake Livelys casting lige her: 

De gamle optagelser er fra 2007, hvor Blake og Ed læser nogle scener op fra nogle af de allerførste afsnit fra Gossip Girl.

Se Ed Westwicks casting lige her: 

Vi kan nok hurtige blive enige om, at man allerede på casting-optagelsen tydeligt kan mærke Chuck Bass-personligheden, hvor Ed Westwick allerede er godt igang med at bruge den sexede karakteristiske stemme. 

Begge karakterernes kendetegn og personlighed blev altså skabt allerede fra starten til de to skuespilleres castings - og vi elsker dem stadig! 

Psst... Hvis du heller ikke kan få nok af Gossip Girl, så har vi samlet en masse billeder fra serien til dig i galleriet. 

XOXO Gossip Girl

Relaterede artikler