Gossip Girl Leighton Meester har en årlig Blair Waldorf-dag, hvor hun "leger" sin karakter

Foto: Mega

Hvem skulle have troet, at hvis man miksede Gossip Girls dominerende ’Queen B’, også kendt som Blair Waldorf, med Orange Countys nørdede Seth Cohen, så ville man få opskriften på det ultimative tv-par? 

For alle, der har set Gossip Girl og Orange County, var det en glædelig nyhed, da det endelig kom frem, at den virkelige ’Queen B’ havde fundet sin Chuck Bass. 

De to skuespillere, Leighton Meester og Adam Brody, der begge er kendt for deres bærende roller i to af 00’ernes største teenage-dramaserier, begyndte efter sigende at date tilbage i 2011. Siden da er det blevet til en forlovelse, et hemmeligt bryllup, to søde børn og en misundelsesværdig årlig dating-tradition.

Læs også: Se alle billeder og videoklip fra den nye Gossip Girl-serie

Siden rygterne om tv-parret begyndte at florere tilbage i 2011, har de formået at holde deres kærlighedsforhold ude af det offentlige søgelys – hvilket er noget af en bedrift, når man tager de to skuespilleres stjernestatus i betragtning. 

Selvom både Meester og Brody tog del i to af serie-historiens mest mindeværdige bryllupper, så var det altså deres eget hemmelige bryllup tilbage i 2014, der indtog førstepladsen som det mest mindeværdige og ikke mindst det mest overraskende (virkelige) bryllup. 

Læs også: Alt, du skal vide om den kommende Gossip Girl-reboot

Det er meget sjældent, at tv-parret deler ud af deres forhold, men alligevel har deres fælles fanskare fulgt med, som var det deres favorit-tv-par, der blev vist på skærmen. 

I et nyt interview fortæller det meget private par, at de har en ret særlig, årlige dating-tradition, hvor de klæder sig ud som deres karakterer Blair Waldorf og Seth Cohen – og det er en tradition, som nok de fleste fans ville ønske, de kunne overvære.

Læs også: Hvilken Gossip Girl-karakter er du baseret på dit stjernetegn?

Se interviewet, hvor Meester og Brody fortæller om deres dating-tradition og det humoristiske ved, at deres fiktive karakterer, Blair og Seth, har deres helt eget kærlighedsliv én gang om året.  

 

Relaterede artikler