The Crown Her er premieredatoen for The Crown sæson 3

Foto: Netflix

Sad du også klistret foran skærmen, da Netflix viste sæson 1 og 2 af successerien, The Crown, hvor vi følger den britiske kongefamilie med Dronning Elizabeth i fokus?

Og har du (ved mere end en lejlighed) genset særlige episoder fra sæson 2, der udkom i december 2017 – med mindre du slet og ret har genset hele serien?

Så ånd bare lettet op. Dagene med genudsendelser er endelig ved at være forbi.

Premieredatoen for sæson 3 af The Crown er langt om længe offentliggjort, og du skal altså sætte kryds i kalenderen søndag den 17. november 2019, hvis du vil sidde klar, når Netflix slipper den nye sæson løs.

Den bliver, som bekendt, ikke helt som de to foregående, for hele castet er skiftet ud med nye og alderstilsvarende skuespillere, der skal portrættere den alder, den britiske kongefamilie er nået til.

Læs også: Alt, vi ved om muligheden for Big Little Lies sæson 3.

Således har vi altså for længst set Claire Foy og Matt Smith i rollerne som dronningen og hendes mand for sidste gang, og klar står et helt nyt talentfuldt cast.

Kongefamilien spilles i sæson 3 af:

Olivia Colman (Dronning Elizabeth).

Helena Bonham Carter (Prinsesse Margaret).

Tobias Menzies (Prins Philip).

Erin Doherty (Prinsesse Anne).

Josh O’Connor (Prins Charles).

Marion Bailey (Dronningemoderen).

Der er endnu ikke udgivet nogen officiel trailer til sæson 3 af The Crown, men Netflix har udsendt en kort teaser med den nye dronning i fokus:

Derfor ved vi endnu ikke, præcis hvilke år og sager, sæson 3 vil dække, men rygterne siger, at sæsonen fortsætter efter Profumo-skandalen i 1963, som sæson 2 portrætterede.

Sæson 3 vil højst sandsynligt dække afkolonisering af Afrika samt månelandingen i 1969, og derudover vil den selvfølgelig fokusere på de begivenheder, der fandt sted i kongefamilien imens – herunder ægteskabet mellem prinsesse Margaret og Lord Snowdon samt prins Charles’ begyndende romance med Camilla Rosemary Shand (hans nuværende hustru).

Foto: Netflix

Heldigvis bliver det langt fra det sidste, vi får at se til The Queen og hendes øvrige familie. Peter Morgan, der står bag serien, har nemlig allerede udtalt, at han har planlagt yderligere fem sæsoner. Yes!

Hvis du dog allerede nu venter lige så utålmodigt på sæson 3, som os, så er galleriet nedenfor spækket med serier og film, der byder på endnu flere royale romancer og interne familiestridigheder - klar til at se med det samme! Swipe dig igennem galleriet og find den (eller de!) perfekte serier og film du skal se, inden din yndlings must-see serie The Crown sæson tre vender tilbage på Netflix:

5 royale ferier og film du skal se som optakt til 'The Crown' sæson 2

 

 

 

 

Relaterede artikler