Big Little Lies Alt, vi ved om muligheden for Big Little Lies sæson 3

Foto: MEGA

OBS: Artiklen indeholder spoilers for Big Little Lies sæson 2.

Efter den hæsblæsende anden sæson af HBO-serien, Big Little Lies, sidder vi tilbage sultne efter mere.

Sæson 2, der igen var fyldt med løgne, venskaber og parforholdskriser, sluttede med at Bonnie (Zoë Kravitz) besluttede sig for at melde sig selv på politistationen for at være skyld i Perrys død. Meget tydede på, at ”the Monterey Five” endelig ville blive fri fra den tunge byrde i form af løgnen, mens Madeline (Reese Witherspoon) og Ed (Adam Scott) fornyede deres ægteskabsløfter, Celeste (Nicole Kidman) vandt retssagen om sine børn, Renata (Laura Dern) endelig besluttede sig for at forlade sin mand, Gordon, og Jane (Shailene Woodley) begyndte at åbne op for forholdet mellem hende og Corey.

Men hvad sker der så nu?

Det var som bekendt ikke kun Bonnie, men derimod hele ”the Monterey Five”, der mødte op på politistationen i Monterey Bay, så hvilken straf får de? Fortæller Ed nogensinde Madeline om sine møder med Tori, og bliver Renata rig igen?

Åh, HBO, hør vores bønner og lav en sæson 3!

Foto: PR

Men er Big Little Lies sæson 3 blevet bekræftet? Nej. Og faktisk er der tvetydige signaler at hente i de citater, de involverede parter har udtalt i den forbindelse.

”Der er ingen plan om Big Little Lies sæson 3. Der er sæson 1 og 2, og vi er glade for vores slutning i sæson 2, så det bliver nok ved det”, udtalte seriens manuskriptforfatter, David E. Kelley, tilbage i februar 2019.

HBOs president, Casey Bloys, er dog ikke afvisende over for sæson 3, selvom han mener, det virker urealistisk: ”Jeg elsker denne gruppe mennesker – jeg vil gøre alt med dem, men realiteten er, at det er nogle af de mest travle skuespillerinder i Hollywood. Det er bare ikke realistisk. Men hvis de alle kom til mig og sagde, at de havde tilpasset deres kalender så helt sikkert! ”, lød det fra Bloys i et nyt interview med TVLine.

Læs også: Gossip Girl vender tilbage med 10 helt nye afsnit.

Selv hvis vores bønner bliver hørt, og alle seks kvinder får styr på de travle kalendere, kan der dog gå længe, før vi ser noget til Big Little Lies sæson 3. Sæson 1 havde premiere i februar 2017 og først to år og fire måneder senere, i juni 2019, kom den længeventede premiere på sæson 2.

Foto: PR

Men heldigvis er de vigtigste parter overhovedet, skuespillerinderne, heller ikke afvisende overfor muligheden i at skabe Big Little Lies sæson 3.

"Man skal aldrig sige aldrig", udtalte Reese Witherspoon for nyligt, ligesom Nicole Kidman, der sagde: ”Jeg ville elske det” i et nyt interview med Good Morning America, som hun gav sammen med resten af ”the Monterey Five” og Big Little Lies nyeste stjernetilføjelse til holdet - nemlig Meryl Streep.

Du kan se hele interviewet, hvor skuespillerinderne også taler om, hvordan det er at arbejde sammen med så mange kvinder, samt deres bud på hvorfor serien har fået så stor succes lige her:

Relaterede artikler