Her er den første, officielle trailer til Netflix-serien The Rain

Foto: PR

The Rain, som har premiere på Netflix den 4. maj 2018, er det nye, danskproducerede drama, som byder på et intenst, post-apokalyptisk drama i et Danmark, som er nærmest umuligt at genkende. Rådhuspladsen i København er som revet ud af en øde bybillede fra en zombie-film og på Amager Strand flyder det med kroppe, som regnen har dræbt på mest brutale vis. 

Efter virussen fra oven har udslettet civilisationen som vi kender den, slutter et søskendepar sig til en gruppe overlevende. Sammen begiver de sig ud i en verden, udenfor det civiliserede samfunds regler, for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Læs også: Sara Hjort Ditlevsen: "Der er nogle valg, der presser sig på, når man nærmer sig de 30 år"

Netflix har før teaset for serien med kortere klip, men nu er det altså første gang, vi for alvor får en forsmag på det, der venter os. Den to minutters lange trailer lægger op til et drama, som både byder på kærlighed, jalousi, den svære overgang fra barn til voksen samt problemer, som seriens hovedpersoner troede var forsvundet sammen med civilisationen. 

”Du ved aldrig, hvornår dit liv ændrer sig” - se selv her:

Rollelisten består blandt andet af Mikkel Boe Følsgaard og Sonny Lindberg, som vi kender fra DR-dramaet Arvingerne. Derudover kan du opleve både Iben Hjejle og Alba August. Serien er skabt af Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo.

Relaterede artikler